Zapletená kola

11.12.2007
Vlastním zapletená kola Fulcrum Racing 1, která používám. Mám však i starší kola Mavic Aksium. Zajímalo by mne, zda je lepší používat přes zimu kola od Mavicu a přes závodní období Fulcrumy, abych si je třeba zimou nepoškodil a nebo nezkrátil jejich životnost. Bydlím sice v severní Itálii, ale i tady máme mrazíky. Jo a ještě mne napadlo, protože mám předplatné sem do Itálie, zajímalo by mne kolik tak máte zahraničních předplatitelů?

Volba dvou párů zapletených kol není nijak neobvyklá, a to nejen z důvodu „šetření” lepšího materiálu. Řada jezdců totiž používá na zimní trénink jiné převody či obutí. Jinak mráz by kolům Fulcrum v zásadě vadit neměl, činiteli majícími vliv na jejich životnost budou spíše kvalita špalků (levnější modely v mrazu tvrdnou) a posypové materiály silnic. Volbu výměny kol dle období vám tedy doporučuji.

Předplácení časopisů do zahraničí není nijak výjimečné, a to dokonce ani přes oceán. Přesné počty bych musel zjistit, ale k vaší nevoli to neudělám – jde o interní informace a práci, na kterou není čas. 🙂

kategorie dotazuSilniční technika

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu