Diskuzní fórum na stránkách ivelo.cz

26.2.2008
Dobrý den, již nějakou dobu navštěvuji Vaše stránky a ještě delší odebírám Velo. Právě při brouzdání po vašich stránkách, které fungují jako rozcestní či portál, mě napadlo, že pro jejich ještě větší univerzalitu by se zde mohlo založit diskuzní fórum pro návštěvníky a tím by nabídka Vašeho serveru byla komplexnější. Děkuji za vyslechnutí a přeju hezký den.

Hezký den i Vám! Před dávnými a dávnými měsíci tomu tak bývávalo, že iVelo.cz mělo i své diskuzní fórum. Vlastně to tenkrát, tak tři roky zpět, byla jedna z mála věcí na iVelu, které tehdy fungovalo pouze coby prezentace časopisu. Účastníků diskuze bylo mnoho, zdánlivě tedy nebyl důvod pro rušení této sekce. Přesto jsme tak učinili, z jednoduchého důvodu, snad pochopitelného: diskuze se stala mimo jiné prostorem pro narážky či urážky, hulvátství, začala se vyvíjet směrem, pod nímž jsme nechtěli být podepsáni, zvláště pak i s ohledem na to, že existují přímo diskuzní cyklistické weby.

Ano, připravili jsme se o lehko a bez našeho úsilí a přispění rostoucí čísla návštěvnosti, ano, pro mnohé cyklisty byla diskuze zdrojem informací a my ji zrušili, ovšem za cenu pro nás nepřijatelnou. Rozhodli jsme se proto vydat jiným směrem – zajistit návštěvníkům iVela informace jinou cestou. V tom bychom rádi pokračovali. Děkuji za pochopení, ale iVelo, podobně jako
většina serverů provozovaných cyklistickými časopisy, zůstane i do budoucna bez diskuze.

kategorie dotazuRedakce

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu