Nové přilby Bontrager Rally a Starvos Wavecel

25.5.2020

Bontrager včera představil dva nové modely WaveCel přileb – MTB model Rally WaveCel a silniční Starvos WaveCel. Obě přilby v obě mají zakomponovanou technolgii WaveCel, kterou jsme představili minulý rok. Tyto modely však současně nabízejí o poznání dostupnější cenu. Než původní WaveCel řada.

Rally WaveCel (3 999 Kč/€ 149,99 MOC) je parádní terénní přilba s technologií WaveCel, která ideálně vyvažuje pohodlí s výkonem a je určena pro všechny jezdce upřednostňující bezpečnost. Má Boa® upínací systém, delší krytí na zadní části přilby, které znamená další ochranu, úchyty popruhů LockDown, které umožňují snadné nastavení popruhů díky upravitelným lehkým úchytům a měkké výstelky, který odvádějí pot za horkého počasí a při velkém úsilí. Po celodenní zábavě je lze snadno vyprat. Všechny informace o Rally najdete na: https://trek.bike/CZ_Rally_FB

Starvos WaveCel (2799 Kč/ 109,99 Eur MOC) je parádní silniční přilba s pokročilou technologií WaveCel, která ideálně vyvažuje pohodlí s výkonem a je určena pro všechny jezdce upřednostňující bezpečnost na silnici, gravelu anebo lehkém lesním trailu. Má systém Headmaster na úpravu velikosti, který upraví výšku a obvod, a tak vyhovuje všem tvarům hlav. Přidali jsme také více velikostí, na výběr je tak nyní od S až po XL velikost. Všechny inforoamce o Starvos naleznete na: https://trek.bike/CZ_Starvos_FB

Obě přilby, Starvos i Rally, získali 5 hvězdiček v testu bezpečnosti od Virginia Tech’s Helmet Safety Rankings.

“Našim cílem je starat se o bezpečnost pro co nejvíce cyklistů. S novými helmami Wavecel, které nabízíme za dostupnější cenu, přinášíme přední technologii v bezpečnosti a ochraně při pádech pro širokou masu cyklistů,” uvedla produktová ředitelka Bontrager, April Beard.

Technologii WaveCel Bontrager představil v roce 2019. Jde o interní vrstvu ochrany v přilbách, která oproti tradičním pěnovým přilbám efektivněji chrání hlavu při pádu. Všechny Bontrager produkty, stejně jako nové prilby WaveCel Starvos a Rally, jsou pod zárukou Unconditional Bontrager Guarantee, která nabízí možnost zamilovat si Bontrager produkty po dobu 30 dní. Když se tak nestane, cyklista může tyto produkty vrátit zpět. Ano, je to tak jednoduché.

Zároveň, pokud se přilba při pádu poškodí, a to v době prvního roku používání, zákazník může uplatnit Bontrager Crash Replacement Guarantee – záruku, kdy bude tento produkt zdarma vyměněn.

Obě přilby jsou již nyní k dispozici v síti prodejců Bontrager.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu