12.5.2020

Toto je opravdový E-Bike – Specialized Turbo Vado SL

Odjakživa jsme milovali kola. Milovali jsme jak jezdí a jaké pocity v nás mohou vyvolávat. Jízdní kola umocňují naše životy a my věříme, že cyklistika může měnit životy. Od založení v roce 1974 máme stále stejný cíl: Inovovat a inspirovat pro lepší životy jezdců.

Poslední 45 let jsme věnovali investicím a neustálému vylepšování toho nejefektivnějšího stroje na světě. Postavili jsme vlastní větrný tunel, specifický pro potřeby zkoumání aerodynamiky v cyklistice. V různých koutech světa jsme zbudovali inovační laboratoře pro rapidní tvorbu prototypů lehčích, pevnějších a rychlejších tvarů a materiálů. Vyvinuli jsme systém záznamu dat pro hodnocení a zlepšování kinematiky odpružení, což se promítá do stále lepší kvality jízdy našich kol.V roce 2010 jsme začali pracovat na elektrické revoluci v cyklistice. Začali jsme stavět na skoro půl století zkušeností, doplnili to s vyvoněným inovačním centrem ve Švýcarsku (středobod e-Bike revoluce), spojili naši posedlost plnit očekávání i těch nejnáročnějších jezdců s elektrickou budoucností a výsledkem byla první verze elektrokola Specialized Turbo. O 7 let a 5 modelových řad později neustále pokračujeme naši honbu za perfektním elektrokolem, kolem, kde jsi to ty, jen rychlejší.

VADO znamená “Já Jedu”

Co to znamená jet? Znamená plynule projíždět provozem a přijíždět do práce rychleji než tvoji spolupracovníci, přičemž stále máš dostatek času zastavit se na ranní kávu. Znamená to také jezdit na kole častěji než jste by sis pomyslel(a). Znamená to prozkoumávat, být fit, dělali si věci po svém, Vado SL odstraňuje překážky, které způsobily, že tvoje staré kolo sbírá pouze prach.

SL znamená “Super Light”

Co je Super Light? Je o 40% lehčí než průměrný e-Bike. Znamená to zvednout kolo z háku na zdi, nést ho po schodech, zvednout kolo do vlaku nebo autobusu, hodit kolo na nosič na / za autem bez krůpěj

Výkon

Navrženo v Kalifornii, sestrojeno ve Švýcarsku, nový motor Specialized SL 1.1 představuje ideál super lehkého výkonnostního e-bike motoru. Byl vyvinut na základě desetiletí výzkumu, vývoje a testování v terénu. Ideální kombinace výkonu, hmotnosti, velikosti, dojezdu a kvality jízdy poskytuje trvalou podporu při přirozené kadenci, tedy to, co jezdec opravdu chce.Ultralehký a velice tichý – motor Specialized SL 1.1 zdvojnásobí tvůj výkon a dodá podporu s velmi hladkým průběhem. Žádné nepřirozené výkonové křivky, trhání nebo přeskakování v náběhu. Výkon 240 wattů je k dispozici plynule, dle tvojí kadence, a to až do 25 km/h pro každodenní použitelnost. V případě, že se rozjedeš rychleji než je podpora motoru, hladká jízda pokračuje, bez náhlého odporu nebo násilných odpojení podpory.

Výkon na míru s aplikací Mission Control

S naší aplikací Mission Control si můžeš přizpůsobit výkon Turba Vado SL, ovládat dojezd, zaznamenávat jízdy, sledovat svůj výkon a dokonce použít funkci Smart Control pro automatickou správu baterie, abys měl(a) výkon vždy, když je potřeba. Je to výkon na míru. Jednoduše sděl Smart Control jak daleko, nebo jak dlouho plánuješ jet a aplikace už sama, automaticky, přizpůsobí.

(tz)

foto Specialized

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu