Největší testcentrum elektrokol Rock Machine v ČR

5.6.2017
<p>Prvního června zahájilo provoz testcentrum elektrokol Rock Machine v Hotelu Duo, Horní Bečva, Beskydy. Se svojí flotilou 30 kol Rock Machine Blizz e70–27+ je dosud největším testcentrem elektrokol značky Rock Machine v České republice.</p>

Testcentrum leží uprostřed Chráněné krajinné oblasti Beskydy s nejvyšším vrcholem – Lysou horou (1 324 m n. m.) a nejnižším bodem Rožnovské Bečvy u Zubří (350 m n. m.). Výškový rozdíl téměř 1 000 m znamená pořádnou porci stoupání pro prověření výdrže elektrokol. Bikeresort Valašsko je cyklisty hojně vyhledáván pro více než 350 kilometrů MTB tras. Blízký Singletrail Bike park Kyčerka, Singletrails Bílá a Bike aréna Vsetín představují pro cyklistu doslova zemi zaslíbenou.

Elektrokolo Rock Machine Blizz e70–27+ je určené pro jízdu v těžkém terénu a singletracku. Novinka v modelové řadě pro sezónu 2017 poskytuje tři režimy podpory jízdy BOOST, TRAIL a ECO. Do rychlosti 25 km/h pomáhá jednotka až 300% navýšením k vlastní síle cyklisty. Kapacita Li-ion akumulátoru 36 V, 504 Wh, 14 Ah umožňuje dojezd až 125 km v ECO režimu. Geometrie rámu Shark Spine EVO má stejné parametry, jako model Blizz bez elektrické jednotky a díky tomu je elektrokolo hravé a skvěle ovladatelné. Pohonná jednotka Shimano STePS e8000 o nominálním výkonu 250 W a maximálnímu krouticímu momentu 70 Nm poskytuje s ničím nesrovnatelné zážitky. I nemyslitelné cíle vyjížděk jsou s tímto elektrokolem Rock Machine dosažitelné snáz a dřív, než dosud.

Testovací flotilu doplňují i celoodpružené modely Blizzard 90–27+, které získali od čtenářů magazínu VELO titul Kolo roku 2017 v kategorii „pluskové biky“.

Je mnoho důvodů proč navštívit hotel Duo v Horní Bečvě a od června přibyl ještě jeden – možnost otestovat elektrokolo Rock Machine v náročném terénu Beskyd. Ať už zvolíte prázdninový pobyt, prodloužený wellness víkend či firemní akci, zažijete jedinečný animační program pro děti, skvělou gastronomii, báječné wellness procedury, nebo koupání v krytém bazénu. Ve vřelé rodinné atmosféře můžete aktivně odpočívat, nebo tvořit v hrnčířské dílně. „Celý duben jsem testoval elektrokola různých značek a pro značku Rock Machine jsem se rozhodl pro euforické zážitky z chování modelu eBlizz při jízdě z kopce, ale i stoupání v našich těžkých terénech. Přínosná je pro nás i úzká spolupráce s nedalekým výrobním závodem v Kopřivnici, kde se vyvíjí a montují kola Rock Machine,“ řekl majitel Hotelu Duo Michal Silon.

Rezervaci kol můžete komfortně zadat na stránkách https://www.testujbike.cz/ nebo na https://www.facebook.com/TestujBike

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu