Dámská noční MTB vyjížďka

18.11.2015
<p>KolOna kempy se sice již ubraly k zimnímu spánku, avšak KolOna jako taková se snaží udržovat dámskou komunitu i mimo sezónu kempů. Ve středu 11.11.2015 jsme společně se Ski & Bike Centrum Radotín a Specialized uspořádaly „Dámskou noční MTB vyjížďku“, která byla pořádána ženami, přesněji tedy naším triem Téra & Romča & Dádul.</p>

Vyjížďky se mohli účastnit i pánové, pokud dodrží dámské tempo a nahodí gentlemanské chování . „Možná se může zdát divné dělat dámskou vyjížďku i s chlapy, ale my jsme tuto formu začaly praktikovat již na vyjížďkách a kempech, protože o to byl velký zájem. A zatím nemůžeme říct, že by to nefungovalo.

Právě naopak.“ praví autorka KolOna kempů a ambasadorka Specialized Tereza Votavová. Tyto výjimečné akce totiž neslouží ani tolik k tréninku či najíždění kilometrů, avšak spíše k tomu se potkat, popovídat při sportovní aktivitě… A poznat nové milovnice/níky cyklistiky, se kterými můžete navázat kontakt a pak třeba někdy vyrazit na kolo společně. Vznikají zde nová přátelství při sportu… A to považujeme za důležité. Navíc při všedním dni všichni vyrážíme na takovou akci po práci, utahaní jak psi… A tak nejde o to se ještě více sedřít, ale spíš se příjemně projet, pročistit hlavu a protáhnout končetiny. „Sešla se skvělá a velká parta lidí, která se nebojí jezdit v noci. Byla opravdu sranda. Mě zklamalo pouze a jen moje světýlko, příště nepodceňuji a beru náhradní do batůžku.“ zmínila o večeru právě jedna členka našeho tria. „ A velké plus bych dala závěrečné medovině“ dodává Romča s potutelným výrazem ve tváři.

Protože věříme v sílu myšlenky, tak i počasí nám přálo, užívali jsme si skvělé noční babí léto. Hrálo nám to do karet i k závěrečnému posezení v SBCR na terase, kde jsme s holkama nachystaly malé občerstvení. „Večer před vyjížďkou jsme se všechny tři sešly u mě doma a všechno vlastnoručně napekly a připravily.“ podotýká Téra. „Takže zúčastnění mohli vidět, že i když milujeme kolo, zvládneme hravě i role hospodyněk.“

„Byla to naše první společná akce s Térou a Romčou, kdy jsme vlastně nevěděly co můžeme očekávat, kolik lidí dorazí, jaká výkonnostní směs lidí bude, jestli to bude vypadat celé dobře…Jsem fakt spokojená. Vyjížďku jsme zvolily uplně skvěle – kombinace krátké a zábavné trasy lesem… A nakonec s láskou připravené občerstvení. Nemohlo být líp.“ Směje se další z pořadatelek Dá­dul.

Akce měla nečekaně velký úspěch a tak jsme se s holkama rozhodly uspořádat ještě jednu těsně před Vánocemi. Bude to taková milá vyjížďka spojená s vánoční bojovkou plnou překvapení. Takže zase něco takového spíš hravého. „Nikoho jsme cestou neztratily, nikdo se nám nezranil, žádný lesní porost nebyl zničen a i lesní tvorové to přežili bez úhony. Takže to můžeme zopáknout a přidat zase nějaká překvapení navíc. Což? “ Zakončují svou akci všechny tři pořadatelky Téra&Romča&Dádul.

Více informací na kolonakemp.cz; na fb Tereza Votavova či Ski a Bike Centrum Radotín.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu