Pro Srdcerváče můžete zakoupit cyklistický zážitek

29.10.2015
<p>Vydavatelství Vpress se zapojilo do projektu Srdcerváči. V rámci něho si nebo někomu můžete zakoupit zážitek či předmět, který potěší dvakrát. Jednou toho, komu jste dárek pořídili a podruhé člověku s handicapem, jemuž se díky koupi dárku podaří lépe sehnat práci. Zážitky a dárky jsou opravdu nevšední a některé z nich nemůžete koupit nikde jinde.</p>

Vydavatelství Vpress tak darovalo do tohoto projektu knihy z limitované edice 53×11, konkrétně nejnovější titul Eddy Merckx, legendu, která stále žije – Marco Pantani -, a třetí Bartali, Anquetil, Hinault, Indurain. Vše s podpisem autora – šéfredaktora časopisu 53×11, Kamila Hofmana. Viz http://www.srdcervaci.cz/…stvi-v-press.

Vpress také poskytl možnost zapůjčit zájemci na týden kolo na testování a zúčastnit se profesionálního focení s týmem redakce časopisů Velo. Na čaj či kávu můžete také vrámci dalšího zážitku zajít s šéfredaktorkou časopisu Cykloturistika a cestovatelkou v jedné osobě Slávkou Chrpovou. Lze si s ní popovídat o její práci, jak se tvoří časopis, či o jejích cestách nejen na kole. Z dalších cyklo zážitků, které si vrámci projektu můžete pořídit jmenujme například jízdu na handbiku či předplatné jízdy na růžových Rekolech na sezónu 2016. Honza Kopka zase poskytl knihu Cesty peklem a sněhem. Na stránkách srdcervaci.cz však najdete i další zážitky, které si nemůžete jen tak koupit.

Srdcerváči jsou unikátní kampaní Nadačního fondu pro podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením – NFOZP. Výtěžek je věnován na podporu nových pracovních příležitostí pro lidi, kteří neměli tolik štěstí a kvůli svým handicapům těžko hledají zaměstnání. Srdcerváči nejsou žádná charita, stojí na principu „win-win“. Jako protihodnotu za finanční příspěvek si každý dárce může z online katalogu vybrat nevšední dárek či zážitek. Nadační fond pro podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením vznikl v roce 2007. Informace o všech projektech, minulých i chystaných, naleznete na internetových stránkách fondu: www.nfozp.cz.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu