Cykloblešák každou poslední sobotu v měsíci

23.9.2015
<p>Bajkazyl vás zve 26.9. od 11 hodin na další díl previdelného cykloblešáku. Vemte cokoli, co byste rádi ukázali ostatním, byznys může a nemusí následovat. Vstup pro prodejce zdarma.</p>

Bleší trh ‒ místo, kde spolehlivě narazíte na lidi a věci, které jinde nepotkáte. V Česku jich funguje spousta a milovníci cyklistiky okolo Bajkazylu už dlouho mluvili o tom, že jim na nich něco chybí. Je jasné, že jsou to bicykly a vše, co je s nimi spojeno. Nejen vraky za pár stovek (ty už tu jsou), ale především poklady, ke kterým můžeme mít osobní vztah. Letos v květnu se v samotném centru Prahy myšlenky konečně proměnily v akci: na vltavské náplavce, v Bajkazylu pod Palackého mostem, zahájili historicky první sérii pravidelných cykloblešáků. Zvolili každou poslední sobotu v měsíci a začátek posunuli v duchu jejich životního stylu až na 11. hodinu ráno.

Chtějí spojit všechny, kdo mají rádi kola a chtějí, aby u nich neplatily žádné bariéry. Proto se rozhodli sdílet prostor pro prodejce zdarma. Neorganizují veletrh, protože vědí, že obchodníci by svou úctyhodnou silou zastínili soukromé fanatiky cyklistiky a jejich poklady. Chtějí především inspirovat fajnšmekry, kteří se rádi naživo pochlubí tím, co už dnes nabízejí na webu. Nabízejí prostor pro všechno, co se týká bicyklů: rámy, komponenty, výplety, sedla, dresy, tretry, helmy, plakáty, lahve, pneumatiky, světla, katalogy, literaturu, šperky, rarity Přijďte každou poslední sobotu v měsíci na náplavku před Bajkazyl a vezměte s sebou vše, o co se chcete podělit. Na místě najdete otevřený bar, dokonalý výhled, hudbu, a především kmen, s kterým si budete rozumět.

Po skončení sezony bude cykloblešák pokračovat uvnitř, na 99,9% v prostorach baru v MEETFACTORY poslední sobota v mesíci, 26.9. také od 17,00 DJ,s BAJ­KAZYL BOYS.

Viz www.facebook.com/…5026735122/=

Zájemci o registraci prodejců se mohou obrátit na Martina Kontru, kontra@respekt.cz.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu