Chcete postavit co nejúspěšnější bikepark?

7.9.2015
<p>Již tento pátek 11. 9. od 9 do 12 hod. máte jedinečnou možnost obohatit se informacemi na toto téma – pochytit spoustu rozumů na workshopu jednoho z nejlepších stavitelů trailů Toma Pro z Whistleru. Workshop „Jak vybudovat úspěšný bikepark“ je pořádaný Českou mountainbikovou asociací.</p>

Tom je v bikové komunitě mezinárodně uznávaný stavitel trailů především pro bikeparky a trail centra. Tento kanaďan českého původu žijící v kanadském Whistleru vybudoval nejnavštěvovanější bikepark na světě, později spoluzaložil vlastní společnost pro stavbu mtb trailů po celém světě, Gravity Logic (www.whistlergravitylogic.com). Na následujícím videu je možné podívat se na výběr toho nejlepšího, co už mají za sebou.

Gravity Logic Promo Reel from Robert Cocquyt on Vimeo.

PŘIBLIŽNÁ OBSAHOVÁ STRUKTURA WORKSHOPU

Bavit se budeme mimo jiné například o těchto tématech:

1)jaký je rozdíl v plánování a trasování trailů pro bike park (s vývozem na kopec) a trail centrum

2) kombinace zájmů zimních a letních sportů (biking) – jak skloubit to, když je potřeba na zimu upravit sjezdovku a na ní stojí bikove tratě

3) marketing – vyjednávání, přesvědčování místní komunity (hoteliéři, samospráva, místní lidi apod.)

4) význam udržitelnosti při stavbě a následné údržbě bikeparkových gravity tratí

5) rozdíl v plánování a trasování bikeparkových gravity trailů v různých terénních podmínkách (les, skály, otevřené prostranství ve vyšších nadmořských výškách…)

Ukažte, že máte zájem budovat co nejlepší bikeparky. Třeba pak za rok postavíme celovíkendové školení na míru přesně vám. Registrace zde https://docs.google.com/…m_A/viewform.

Pro dotazy pište na sandra.tejnecka@cemba.eu, nebo volejte 602173966.

Tým ČeMBA pro bikery

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu