Ortlieb zvesela, s unikátním potiskem

21.8.2015
<p>Německá legenda mezi cykloturistickým vybavením, značka Ortlieb, představila českým cyklistům zábavnou verzi svých nesčetněkrát otestovaných a oceňovaných zadních brašen. Jedná se o řadu s názvem Back-Roller Design, která vykouzlí úsměv na rtech a rozzáří i deštivý den.</p>

Přední a zadní brašny od Ortliebu se staly nezbytnou součástí vybavení nejrůznějších expedic a již několikrát objely celý svět. Zejména profesionálové si na nich vysoce cení především funkčního a odolného systému zavěšení brašen po bocích kola, vyzdvihují jejich nízkou hmotnost a především 100% ochranu před vodou.

Nová verze Design potvrzuje, že tyto oblíbené brašny nemusí být jen nudně černé nebo šedé, ale že se mohou stát ozdobou vašeho kola a být výrazně barevné a lépe viditelné. Cyklisté mají na výběr z několika motivů a barev podle svého vkusu. Brašny Ortlieb Back-Roller Design jsou v Česku dostupné v několika barvách, lze je zakoupit prostřednictvím webu www.azub.cz nebo některého z obchodních partnerů společnosti AZUB Bike. Cena za pár činí 3 490 Kč a výrobce na ně poskytuje pětiletou záruku.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu