Pojďte se zdokonalit v trailbuildingu

19.8.2015
<p>Po mnoha peripetiích a snahách se nám nakonec přeci jen podařilo nalézt pro naše aktivity v oblasti rozvoje trailbuildingu partnera. Partnera, který pochopil důležitost a smysl našich vzdělávacích akcí a rozhodl se nám svěřit důvěru v podobě významného finančního obnosu.</p>

Lesy České republiky, s. p. – partner ČeMBA pro rozvoj udržitelného trailbuildingu Ano, právě díky tomuto partnerovi se nám otevřely dlouho zamčené dveře, a my se tak naplno vrháme do finišujících příprav tří skvělých akcí.

Lesy České republiky, státní podnik (LČR) byly založeny dne 1.1.1992 Minis­terstvem zemědělství České republiky. Hlavní náplní činnosti podniku je obhospodařování více než 1,3 mil. ha lesního majetku ve vlastnictví státu (téměř 86 % rozlohy všech státních lesů) a péče o více než 38 tisíc km určených vodních toků a bystřin.

Základem lesnické strategie podniku je trvale udržitelné hospodaření v lesích založené na maximálním využívání tvořivých sil přírody, které zajistí nepřetržité a vyvážené plnění produkčních funkcí svěřených lesů. Cílem podniku je vytváření stabilních, kvalitních, druhově, prostorově a věkově skupinovitě smíšených lesů.

Kdy, kde a co? Připravili jsme pro vás tři akce. Všechny proběhnou v lokalitě Trutnov Trails ve dnech 10.-13. září 2015:

Legislativní seminář ke stavbě stezek od Romana Kalabuse

  • proběhne ve čtvrtek 10.9.2015 od 9 hod.

Workshop Toma Pro z Whistleru “Jak vybudovat úspěšný bikepark”

  • proběhne v pátek 11.9.2015 cca od 9 hod.

IMBA školení plánování a trasování stezek pro MTB

  • probíhat bude od pátku 11.9.2015 odpoledne do neděle 13.9.2015 odpoledne

Více informací na www.cemba.eu

Těšíme se s vámi na viděnou!

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu