ČEZ Cyklo Team Tábor pomáhá

14.8.2015
<p>ČEZ Cyklo Team Tábor vstupuje v pondělí 17.8.2015 do přípravy na cyklokrosovou sezónu 2015/2016. Oddíl odjíždí jako každoročně na 10 dní na soustředění do Krkonoš, kde závodníci chtějí načerpat sílu na novou cyklokrosovou sezónu. Soustředění se zúčastní muži, junioři a vybraní kadeti. V minulém měsíci došlo, k naší velké radosti, k prodloužení spolupráce mezi společností ČEZ, a.s. a ČEZ Cyklo Teamem Tábor. Při této příležitosti se celý oddíl (závodníci, trenéři a vedení) rozhodl pomoci dobré věci, a to prostřednictvím mobilní aplikace EPP. Každý den se oddíl bude snažit najet co nejvíce kilometrů, aby mohl podpořit projekty Nadace ČEZ.</p>

Mobilní aplikace EPP od Skupiny ČEZ – Pomáhej pohybem je nástroj, díky kterému má uživatel možnost vlastním aktivním pohybem určovat, které projekty a v jaké výši má Nadace ČEZ finančně podpořit.

Aplikace zaznamenává pohyb uživatele (např. chůze, běh, jízda na kole, lyžování, ale třeba i interiérové aktivity typu běh na běžícím pásu) a kromě běžných údajů o rychlosti, čase, tempu či vzdálenosti také generuje body. Tyto body může uživatel kdykoli věnovat některému z aktuálně nabízených projektů neziskových organizací, škol nebo obcí. Pokud uživatelé aplikace svým pohybem nashromáždí za daný čas určitý počet bodů, Nadace ČEZ projekt podpoří konkrétní dopředu stanovenou částkou. Aktuální a již úspěšně podpořené projekty včetně cílových částek a stavu bodů lze sledovat na www.pomahejpohybem.cz nebo na www.nadacecez.cz.

Pokud chcete pomoci dobré věci, můžete se zúčastnit i Vy!

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu