Slavíkův hattrick

29.7.2015
<p>Unikátní fourcrossová show, nejtěžší trať, světová špička, 10 000 diváků, souboje loket na loket a pouze jeden vítěz – Tomáš Slavík to znovu dokázal a zvítězil nekompromisním způsobem na 3.ročníku JBC 4X Revelations 2015 powered by GHOST bikes a připsal si na svůj účet hattrick!</p>

JBC 4X Revelations byl dlouho očekávaný závod, který se považuje za diamand mezi fourcrossovými závody a to nejen kvůli náročnosti tratě, ale jednodušše kvůli všemu. Jedná se o pilotní event Tomáše Slavíka, který by měl poukazovat na to, jak by měl vypadat “opravdový” fourcrossový závod z pohledu promotéra i profesionálního závodníka. Letošní ročník opravdu posunul hranice do dalšího levelu a pozitivní reakce drtí celý internet a média. Diváci mohli vidět velké skoky, fantastické souboje, drsné pády, dechberoucí show, skvělé koncerty a DJs, ale také triumf domácího reprezentanta Tomáše Slavíka, který nedal nikomu šanci a za celkové účasti více než 10 000 diváků si dojel pro první místo v tomto unikátním závodě!

“Připadám si jak kdyby mě někdo nahoře testoval kolik toho snesu. Letošní sezóna je pro mě zakletá. Už 2,5 měsíce jsem byl mimo hru kvůli tomu, že mi jednodušše zkolabovala imunita a pak jsem si do toho ještě urval vazy v kotníku, takže s mým startem na Revelations jsem vlastně ani nepočítal, ale všechno se pak začalo lepšit a začalo mě napadat, že bych to mohl zkusit. Sice jsem pořád o 8kg lehčí než v normální formě, ale jezdilo se mi absolutně skvěle! Doopravdy to nechápu, jak je to možný, ale byl jsem tak strašně šťastnej, že můžu držet opět řidítka v ruce a jezdit na kole, že mě nezajímalo nic jinýho než sednout na vlek a užívat si tuto jízdu! Je to můj život a začal jsem se opět cítit “kompletní” a šťastnej. I když je to pro mě rok od roku těžší zvítězit na Revelations za daných okolností, tak o to větší radost mám když se to pokaždé podaří. Ve finále jsem věděl, že to bude souboj mezi mnou a Quentinem Derbierem. Je to ostřílenej rider, kterej je výbornej jezdec, taktik a není jednoduchý ho umět číst. O to větší bylo pro mě překvapení, když jsem ho cítil pouze do první zatáčky a pak prostě zmizel daleko zamnou! Je zjevný, že letošní ročník byl absolutně průlomový, co se týče návštěvnosti, zájmu médií a nastavené laťky, což jsou velká pozitiva a veškeré pozitivní reakce, které teď slyším ze všech stran je super satisfakce za tu dřinu. Chtěl bych poděkovat celýmu organizačnímu teamu, svoji přítelkyni, makáčům, sponzorům a v neposlední řadě všem divákům a fanouškům. Díky moc, bez Vás by to nešlo!”

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu