Cyklo Aréna Vysočina rozšiřuje služby

5.7.2015
<p>Rok od svého uvedení do provozu si novoměstské singletracky s centrem ve Vysočina Areně získaly spousty příznivců mezi cyklisty. A před svojí první prázdninovou sezónu Cyklo Aréna Vysočina dále rozšiřuje služby pro své návštěvníky.</p>

Již v červnu přímo u výchozího bodu všech tras Cyklo Arény Vysočina vzniklo test centrum a servis kol a dalšího sportovního vybavení, které rovněž nabízí možnost občerstvení a nakoupení cyklo cyklistického příslušenství, jsou náhradní duše, pláště, lepení a další drobnosti. Nechybí rovněž samoobslužný stojan se základním nářadím od Park Tool, díky kterému si kolo můžete před jízdou poladit svépomocí.

V test centru Cyklo Arény Vysočina si můžete za poplatek (200 Kč/3hod a 300 Kč / 4hod) vypůjčit k vyzkoušení horská a silniční kola značek Superior a Ghost. Test centrum je otevřeno až do konce září denně. Ve dnech pondělí – pátek od 10:00 do 18:00, o víkendu pak od 9:00 do 19:00.

Součástí služeb test centra je i možnost bezplatného mytí kol, které bude v provozu od poloviny července.

Podroné informace o fungování test centra Cyklo Arény Vysočina najdete na webu destinace: http://www.vysocina.bike/…est-centrum/

Silniční a MTB okruhy navazují síť singletracků v novoměstské Cyklo Aréně Vysočina a rozšiřují nabídku aktivit pro cyklisty. Nabízejí sportovní vyžití všem, kdo vedle sportovního vyžití chtějí současně poznávat krajinu a prostředí regionu Novoměstsko. Pro všechny tyto cyklisty je připravena síť okruhů pro silniční, horská a trekingová kola, ze kterých si může vybrat každý podle svého zaměření a úrovně trénovanosti.

Všechny okruhy mají výchozí a cílový bod ve Vysočina Areně v Novém Městě na Moravě, kde jsou pro cyklisty připraveny veškeré další rozšiřující služby test centra Cyklo Arény Vysočina. Samozřejmostí je zázemí s dostatečnými parkovacími kapacitami přímo v centru.

Jednotlivé trasy si zatím můžete stáhnout jako GPX soubor do svých cyklo navigací a mobilních telefonů, popřípadě formou mapy ve formátu JPG. Do budoucna se postupně plánuje projekt fyzického značení jednotlivých tras podle vzoru rozvinutých zahraničních cyklo destinací.

Více informací o jednotlivých okruzích přímo na stránkách Cyklo Arény Vysočina.

• Silniční okruhy: http://www.vysocina.bike/…icni-okruhy/

• MTB okruhy: http://www.vysocina.bike/mtb-okruhy/

Webové stránky Cyklo Arény Vysočina www.vysocina.bike

Facebook www.facebook.com/vysocinabike

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu