Novinky Rock Machine 2016

24.6.2015
<p>Prezentace kolekcí pro příští rok je již v plném proudu a domácí výrobci tak nemohou zůstat pozadu. Jedním z nich byl v minulých dnech i Rock Machine, který se pochlubil s modely, jež budou pro cyklisty jistě velkým lákadlem.</p>

Při proměnách kolekce nezůstala bez povšimnutí snad žádná kategorie. Hlavním tahákem je rozšíření všech řad o modely, osazené komponenty Sram 1×11. Když hovoříme u všech, myslíme tím nejenom pevné rámy, určené pro výkonnostní sport, ale i celoodpruženou řadu Blizzard, pracující u průměru 27,5″ se 140 mm zdvihu.

Do silniční rodinky pak přibyl zcela nový model, zaměřený na dostupnost. Jeho základem je hliníkový rám, výbava dodaná Shimanem v úrovni Tiagra dokáže také zastat spoustu práce.

Děti jistě potěší hned čtyři řady dětských kol Storm, Surge, Catherine a City. Všechny shodně nabízejí velikosti 20″, 24″ a 26″ ale s vlastním zaměřením na cílovou skupinu.

Jako většina dalších, i Rock Machine se pouští do produkce elektrokol, pevný rám Torrent doplněný o podporu v podobě motoru Shimano Steps, dokáže uživateli dost zásadně rozšířit obzory.

Poslední informací je rozšíření kolekce doplňků pod vlastní značkou Rock Machine. Poměrně obsáhlý sortiment dokáže zajistit shodný design jako má rám, i pro většinu další výbavy.

(ep)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu