Návrat “ztraceného” slovenského synka

4.1.2015
<p>Peter Sagan, Specialized Bicycles a tým Tinkoff-‐Saxo spojují své síly. Znovu. První etapu společné vášně pro cyklistiku završil roku 2008 Peter Sagan juniorským titulem mistra světa horských kol v italském Val di Sole s kolem S-‐Works Epic nad hlavou.</p>

Malé uvítací video roku 2015

https://www.facebook.com/video.php?…

Kombinace jeho skvělých sprinterských kvalit a vrchařských schopností je postrachem všech soupeřů. Kromě výjimečné sbírky vítězství,je Peter obdivován pro jeho neuvěřitelné schopnosti ovládání kola.

Peter perfektně doplňuje již tak skvěle složený tým Tinkoff-‐Saxo, včetně nejúspěšnějšího jezdce Grand Tour Alberto Contadora, a také Romana Kreuzigera, či Slováků Michaela Koláře a Petrova bratra Juraje Sagana. Do roku 2015 tak vstupují jako jeden z nejsilnějších celků profesionálního pelotonu. Společně budou bojovat o vítězství v jarních klasikách i Grand Tours, přičemž Petrovým cílem bude obhajoba zeleného dresu při Tour de France. Přípravu tým zahájil kompletní procedurou Body Geometry Fit, aby se ujistili, že jezdci, doplňky, a kola budou tvořit jeden harmonický celek. Absolvovali již i první kilometry v sedlech nových kol S-‐Works Tarmac navržených metodou Rider-‐First Engineered, vybavených koly Roval obutých do S-‐Works Turbo. Na výběr budou mít jezdci z modelů S-‐Works Venge, Roubaix a Shiv TT.. Mnohé z výrobků byly navrženy společně právě s jezdci týmu.

„Je skvělé vrátit se ke Specialized. Spolu jsme vyhráli juniorský titul mistra světa horských kol, tím víc se těším na novou sezónu.“ shrnuje Peter.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu