Symbio+ Cannondale tým 2015 velkolepě představen

24.11.2014
<p>V pátek večer 21. 11. 2014 se v Praze uskutečnil slavnostní večer týmu Symbio+ Cannondale, na kterém se sešli všichni členové a partneři. A nutno dodat, že večírek to byl pořádný rozsahem -počet členů tohoto týmu šplhá k číslu 100, i pojetím. Představovačka podobného ražení u nás nemá obdobu.</p>

Manažer týmu Mirek Zavřel v doprovodu svých partnerů Rudou Labuse z Cannondale a Honzou Čecha z USN představili i plány na sezonu 2015, kdy se celý tým se rozdělí do třech výkonových úrovní.

Elitní kategorii budou reprezentovat Jan Fojtík, Jan Strož, Jiří Hudeček a Jakub Minka. Závodit budou na kolech Cannodale Scalpel Carbon Team a Cannondale FSI 29 Carbon Team. Pro svoji přípravu pak budou využívat silniční Cannondale Super Six Evo Ultegra.

Zcela novou úrovní je nová líheň velkých talentů pod názvem tým Symbio+ Cannondle Carbon 2. Na soupisce najdeme opět čtyři jména – Petr Šťastný, David Soukup, Ondřej Paur a David Andrle, které si vybral přímo manažer Mirek Zavřel. Týmovými koly budou Cannondale Scalpel Carbon 2 spolu se silničním Super Six Evo Ultegra. Tento tým je motivačním cílem do budoucna pro mladé závodníky juniorského týmu a třiadvacítek.

Poslední závodní úroveň pak zastřešuje tým Symbio+ Cannondale Race. Jeho členy jsou Radim Hlůžek, Irena Syrovátková, Milan Karkoška, Michaela Miková, Jakub Mokrý, Lukáš Pitel a Miloš Szábo. Tento tým je také motivační pro všechny amatérské závodníky týmu Sybio+ Cannondale, kdy do něj postupují vždy nejlepší jezdci a jezdkyně daného roku.

S celým týmem se budeme potkávat na všech důležitých českých závodech, ať už se jedná o seriál Kolo pro život, Český pohár či jiné významné maratony. Elitní kategorie má na svých cílech i významné evropské závody.

Pokud se chcete stát součástí tohoto týmu, můžete se přihlásit na http://www.symbiopluscycling.cz/. Tým má zájem o nové členy a chystá se rozšířit své řady. V příštím roce je v plánu vítězství ve všech kategoriích Kola pro život i v celkovém hodnocení týmů. Velkolepý cíl, stejně jako způsob, jímž to tým v pátek vyhlásil na modřanské náplavce do světa.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu