Pražský MTB pohár míří do finále

19.9.2014
<p>Už jen jediný, finálový závod zbývá účastníkům Pražského MTB poháru 2014. Uskuteční se v neděli 21. září v Praze 17 Řepích, v lokalitě, kde se v tomto roce jelo i Mistrovství České republiky horských kol.</p>

Trať finálového závodu bude z větší části totožná s tratí mistrovského závodu. Na zásadní změnu se ale mohou těšit hoši a dívky od 8 do 10 let na které čeká zcela nový dětský okruh a také jezdci závodící v kategoriích žáci a žákyně I. a II., kterým se trasa závodu prodlouží a více přiblíží té „dospělé“. Pohled do průběžných výsledků Pražského MTB poháru napovídá, že celkové vítěze většiny kategorií určí až finálový závod a to samé platí i soutěži týmů, ve které je doposud hodnoceno 42 (!) klubů.

Na vítěze jednotlivých kategorií čekají unikátní „Pražské kostky“ a všichni závodníci, kteří se zúčastnili nejméně 4 závodů, včetně finálového, budou jistě s napětím čekat na losování, kdo se stane šťastným výhercem kola Specialized Rockhopper 29.

Tradiční, předzávodní trénink na trati v Praze Řepích se uskuteční v sobotu 20.září od 16:00 hodin. Pořadatelé upozorňují všechny závodníky, že start je možný pouze na horském kole.

Více informací, fotografie na www.prahamtb.cz nebo www.skcpraha.cz

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu