Naučte se trasovat traily pod dohledem odborníků z IMBA

18.8.2014
<p>Druhé IMBA školení trailbuildingu pořádané Čembou proběhne 20. a 21. září 2014 v Bike Aréně Vsetín. Předcházet mu bude legislativní seminář ČeMBA.</p>

Po pozitivních ohlasech na loňské školení stavění stezek pro horská kola a legislativní seminář Romana Kalabuse

http://www.cemba.eu/…mba-skoleni/

se letos uskuteční další kolo, a to jak IMBA školení trailbuildingu, tak i ČeMBA seminář. Tentokrát bude tématem školení jak traily správně naplánovat, jak je designovat a trasovat. Obě akce proběhnou v nově otevřeném areálu Bike Arény Vsetín.

ČeMBA seminář povede, stejně jako loni, Roman Kalabus, člen výkonného výboru ČeMBA, zakladatel www.trails.cz a bikeparku Kyčerka na Valašsku a vedoucí projektu SPECIALIZED BIKE RESORT VALAŠSKO. Proběhne v pátek 19. září od 9.00 a obsahově bude zaměřen především na legislativní podmínky pro stavbu MTB trailů v České republice. Účastníci se dozví kde a proč budovat terénní stezky, jaké jsou legislativní podmínky pro stavbu stezek v ČR, jaké druhy stavebních dokumentací jsou nutné dle podmínek stavebních úřadů, ale také jak realizovat výběrová řízení na dodavatele stavby trailu, či jaké jsou možné zdroje financování staveb trailů v ČR.

Následující dva dny budou patřit školení trailbuildingu pod vedením IMBA Trail Solutions. Jeho zástupci, kterými budou opět Shane Wilson (USA) a Mark McClure (UK), přímo v terénu ukáží, co přichystat ještě před prvním kopnutím do země a jak trasovat a plánovat budoucí traily. Školení bude probíhat v angličtině, bude zajištěn překlad do češtiny, avšak elementární znalost angličtiny je výhodou. Školení je vhodné pro všechny trailbuildery bez ohledu na to, zda jsou, či nejsou z České republiky. Pokud máte chuť se zúčastnit, ať jste odkudkoliv, nic v tom nebrání.

Účast na ČeMBA semináři přijde na 1100 Kč (v ceně je oběd a občerstvení), účast na dvoudenním školení IMBA Trail Solutions vyjde na 5600 Kč (200 Euro). I zde je zajištěn oběd a občerstvení, kapacita je ale omezena jen na 30 osob.

Pro účast není nutní žádná předešlá zkušenost se stavěním trailů. Podmínkou pro účast je pouze chuť a nadšení a včasné uhrazení poplatku. I pro již zkušené stavitele může účast na školení i semináři být velmi přínosná. Nejen, že se dozvíte přímé rady, tipy a zkušenosti od profesionálů, ale rovnou nabyté vědomosti budete moci přenést do praxe pod vedením těch nejlepších trailbuilderů, kteří vám budou ochotně radit. A to důležité na závěr, ze školení si odnesete certifikát IMBA o účasti na školení.

Podrobné informace: https://docs.google.com/…Yst3ot4/edit?…

CHCI SE REGISTROVAT NA ČeMBA SEMINÁŘ https://docs.google.com/…WGU/viewform

CHCI SE REGISTROVAT NA IMBA ŠKOLENÍ https://docs.google.com/…VGQ/viewform

CHCI SE REGISTROVAT NA OBOJÍ https://docs.google.com/…MI8/viewform

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu