Krušnoton již tento víkend

6.8.2014
<p>Krušnoton je kompletně úředně povolený. Poděkování za vstřícný přístup patří Správě a údržbě silnic Chomutov, Ústí n. L. a Teplice, Lovosice a Děčín, Ředitelství silnic a dálnic, Odboru dopravní služby Krajského ředitelství Policie ČR Ústeckého kraje, Magistrátům měst Most, Teplice, Ústí n. L., Lovosice a Děčín, Krajskému úřadu Ústeckého kraje.</p>

Krušnoton je téměř kompletně vodorovně označený. Svislá značení budou osazena jako vždy den před závodem.

Na sobotu je připravena armáda dobrovolníků z řad dobrovolných hasičů, cyklistů, kamarádů. Několik stovek jich bude plnit náročné úkoly na pozicích regulovčíků na křižovatkách, řidičů doprovodných vozidel (zaváděcí vozy, motocykly, sanitky, sběrací vůz, nákladní vozy na přepravu materiálu, dopravního značení, potravin), obsluh bufetů, budovatelů startovního prostoru a zázemí v cíli u sportovní haly, administrace u prezentace, a na dalších mnoha místech.

Nachystána je i policie státní i obecní. Bude pomáhat a chránit. Bez legrace!

Sportovní hala je tu pro vás. Ubytovací kapacity jakbysmet. Vaří se jídlo, nakupují čerstvé potraviny, zaváží se Birell, leští a strojí vozy, připravuje se podium, startovní oblouky, časomíra, stany, stoly, lavice, obálky, ceny, tombola, náš milovaný spíkr. Hodně se telefonuje, mluví, dohaduje. Leští se misky pro závodníky. Pilují se detaily.

My, co se snažíme to všechno řídit, se jako vždy hodně bojíme, hodně se rozčilujeme, hodně se smějeme a máme hodně radost, že se hlásíte. Přijeďte, ať si to cyklistické pohodlíčko, co vám tu vyrábíme, pořádně užijete.

A to počasí! Bude pěkně a teplo.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu