V terénu nebo na silnici, ale v Rakousku vždy komfortně

17.4.2014
<p>Cyklistická dovolená pro bikery i silničáře</p>

Pro ty, kteří hledají kvalitní terény a služby na úrovni, díky níž se z kratší či delší dovolené stane neopakovatelný zážitek, se nabízí nedaleko našich hranic v centru salzburského regionu již nejenom mezi lyžaři známá lokalita Flachau. V regionu naleznete desítky kilometrů bikových tras a trailů a také jeden bikepark pro zájemce o technické ježdění. A po pořádné porci adrenalinu je třeba také pořádná porce nejen kvalitního jídla, ale i odpovídajícího pohodlí a příjemné nálady. Tu perfektně dotvářejí speciálními nabídkami oba partnerské hotely sdružení Mountain Bike Holidays, Tauernhof a Montanara. Oba dokáží vyhovět požadavkům jezdců na horských kolech, lhostejno, zda zájemci využijí testovací centrum značky Focus v Tauernhofu nebo možnost zdarma si zapůjčit bike v hotelu Montanara. Více napoví návštěva stránek www.bike-holidays.com a především návštěva v zemi, kde je český turista vítaným hostem.

Pro silniční nadšence vzniklo sdružení Roadbike Holidays sdružující hotely a regiony nejen v Rakousku, ale i Itálii, Německu, Chorvatsku a Španělsku. Majitelé dokáží cyklistům poradit se vším, co je k pohybu v regionu a výběru tras třeba. Dovolenou lze mohou strávit všichni, ať vyžadují oddílová soustředění, zážitkové jízdy s průvodcem, triatlon, vyhlídkové jízdy po úchvatných panoramatech či přejezdy průsmyků. S vhodnou volbou tréninku pomůže originální kategorizace – podle náročnosti se dělí na nejvyšší „Pro“, méně trénovaní mohou zvolit variantu „Elite“, pro lehké vyjetí nebo jen opatrný začátek sezony těm, co v zimě neseděli na kole, slouží osvědčený „Classic“. Vše buď skupinově, nebo se zkušeným průvodcem.

Na stránkách www.roadbike-holidays.com naleznou silniční nadšenci přesné informace o aktuální nabídce, nových hotelích, regionech, obvyklých standardech pro skupiny a řadu dalších sdělení. Na těchto stránkách lze objednat bezplatně i katalog Roadbike Holidays. Na plánování letní dovolené je ten nejvhodnější čas!

  • TZ

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu