Tovární tým Giant Factory Offroad

24.2.2014
<p>Giant představil složení svého továrního MTB týmu. Ke stávajícím jezdcům, jako je například endurista Adam Craig nebo sjezdař Danny Hart, přibyly dně nové tváře.</p>

Prvním nováčkem je francouzský enduro jezdec Yoann Barelli. Osmadvacetiletý bývalý sjezdař má na kontě domácí titul ve sjezdu, nyní se plně soustředí na enduro. Už loni obsadil celkovou 15. pozici v seriálu Enduro World Series, letos má cíle ještě vyšší. Druhou posilou týmu je španělský juniorský sjezdař Alex Marin, který loni zajel šestý na španělském sjezdovém šampionátu a ve společnosti starších a zkušenějších týmových kolegů, jako je Danny Hart, Andrew Neethling a Marcelo Gutierrez, se chce dále zlepšovat.

Enduro jezdci budou závodit na modelu Trance Advanced 27.5, sjezdaře uvidíte na osvědčeném speciálu Glory a Kelli Emmett pojede na dámských modelech Liv/giant, konkrétně na Intrigue a Lust Advanced. Kromě produkčních modelů se jezdci budou podílet také na testování prototypů.

Giant Factory Off-Road Team 2014:

ENDURO:

Adam Craig (USA)

Josh Carlson (AUS)

Yoann Barelli (FRA)

ENDURO, XC, MARATHON:

Carl Decker (USA)

Kelli Emmett (USA)

DOWNHILL:

Danny Hart (GBR)

Andrew Neethling (RSA)

Marcelo Gutierrez Villegas (COL)

Alex Marin (ESP)

Celou zprávu si můžete přečíst zde:

http://www.giant-bicycles.com/cs-cz/news/article/in­troducing.2014­.giant.factory­.off.road.team/17337/

Sledovat můžete tým také na facebooku, ať už prostřednictvím jeho vlastní stránky nebo na české facebook stránce značky Giant.

www.facebook.com/gi­antfactoryteam

www.facebook.com/Gi­antBicyclesCZ

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu