Zloději řádili v týmu Lampre-Merida

25.11.2013
<p>V noci mezi 23.listopadem a 25.listopadem se neznámý zloděj vloupal do servisní stáje v Usmate Velate (Milano) a ukradl všechna kola, příslušenství a materiál připravený na příští sezonu. O své nové kolo přišel i aktuální mistr světa Rui Costa, který je novou akvizicí týmu.</p>

Zloději se dovnitř vloupali skrz okno modro-fuchsiovo-zeleného týmového skladu a zneaktivnili alarm, telefonní a internetové připojení v budově. Následně pokračovali v čištění skladu a týmových vozidel o všechen hodnotný materiál. Primárně se zaměřovali na kola a komponenty.

Byla ukradena tato kola a materiál:

Časovkářske kolo Merida Warp, v týmových barvách, kompletní s koly a osazením

Merida Reacto Evo, v týmových barvách , kompletní s koly a osazením

Merida Ride v týmových barvách , kompletní s koly a osazením

Merida Scultura v týmových barvách , kompletní s koly a osazením

Merida rámy

Osazení Shimano Dura Ace Di 2 (Electronic )

Karbonová kola Fulcrum v barvách týmu Lampre-Merida, různé modely , TT disková kola a ostatní karbonové modely (80 mm , 50 mm, 35 mm e lehké – 25 mm).

Sedla Selle San Marco sezony 2013 a všechny Prologo sedla sezony 2014.

Systémy Power meter, náhradné díly a komponenty,menší dodávka a týmové auto.

V pondělních ranních hodinách byla na místě přítomná policie, a podnikla veškerá opatření nevyhnutná za těchto okolností a v současnosti pracuje na nalezení ukradeného majetku.

Pro tým Lampre–Merida je to obrovská ztráta. Všechna kola byla připravena k dodání jezdcům na jejich první tréninkový kemp v prosinci letošního roku. Vznikl tak logistický problém pro zásilky jízdních kol pro sezónu 2014. Každý jezdec má kolo, které měl s sebou doma na trénink, veškerý ostantí materiál byl ukraden.

Veškerý materiál je snadno identifikovatelný, protože vše je personalizováno pro tým , který doufá v obnovení tolik materiálu, kolik jen bude možné.

Team LAMPRE – MERIDA uvítá případné informace ohledně krádeže a na oplátku za informace o možném zloději nabídne odměnu. Kontaktujte prosím e-mailem nebo telefonicky team@teamlampremerida.com, národního zástupce značky Merida nebo mechanika týmu na +39 335–6217725 .

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu