53×11 letos naposledy, příští rok 8 vydání!

14.10.2013
<p>Již v prodeji je letošní poslední číslo časopisu silniční cyklistiky 53×11, které nabízí původní reportáž ze světového šampionátu ve Florencii, exkluzivní rozhovory s vítězem Vuelty Chrisem Hornerem, novou akvizicí Omega Pharma-Quick Step Petrem Vakočem a jeho předchůdcem v belgické stáji Františkem Raboněm, který se upřímně zpovídá ze svého údělu odstaveného domestika, a mnohem více.</p>

Náš reportér také strávil vítězný den s Leopoldem Königem na španělské Vueltě a srovnáváme dosavadní kariéry dvou rodáků z Moravské Třebové a zároveň dvou nejlepších českých jezdců pro etapové závody současnosti – Königa a Kreuzigera. Představujeme objev Vuelty Warrena Barguila a pátrali jsme po tom, jak se povedlo dalšímu ve Španělsku úspěšnému Francouzi Thibautu Pinotovi se tak rychle vyrovnat se svou fobií z rychlosti.

Zamýšlíme se s odborníky nad tím, zda cyklisté skutečně stárnou pomaleji a také proč zápasí s tak markantními hmotnostními výkyvy v průběhu roku a někdy dokonce přibírají záměrně.

Otestovali jsme a porovnali dva hydraulické brzdné systémy Sram – čelisťový i kotoučový, jízdní zkoušce jsme podrobili dva páry kol – dvě s karbonovým a dvě s ocelovým rámem s pozitivním resumé pro tradiční a opět „trendy“ materiál.

Samozřejmě najdete v čísle také stálé rubriky tréninkové i další, tipy jak strávit posezonní odpočinek třeba v lázních, své názory ve „Sběráku“ nabízí exprofesionál Jiří Škoda, ohlédnutí za domácí sezonou v rubrice Jak se fotí fotograf Jan Brychta. Z obsahu více na http://www.53×11.cz/casopis/2013-5/.

Letošní poslední vydání berte také jako pozvánku na další, již sedmý ročník časopisu 53×11. Poctivá porce silničářské autenticity bude v roce 2014 servírována nově v osmi chodech, předplatitelé se mohou těšit na zajímavé výhody http://www.53×11.cz/predplatne/

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu