JBC 4X Revelations již za necelé 2 týdny

26.7.2013
<p>Již za necelé dva týdny proběhne v Jablonci nad Nisou první závod světové série ve fourcrossu na území ČR.</p>

Fourcross je extrémní cyklistická disciplína, kdy se 4 jezdci na jedné trati řítí dolů kopcem, loket na loket a to s jedním jediným cílem – zvítězit! Za účasti těch nejlepší fourcrossařů planety to bude skvělá podívaná!

Tento závod bude premiérou nejen pro ČR, ale i velkou novinkou pro celý mountainbikový svět a to díky trati, která je připravena na tento unikátní event. Trať nevídaných rozměrů svoji náročností předčí i ty nejtěžší světové tratě a nyní tedy divu, že tento závod získal velkou pozornost po celém světě.

” Trať je šílená, je to neporovnatelné s jakoukoliv z nynější fourcrossových tratí, co se týče odlišnosti. Paradoxně i když je opravdu náročná technicky, tak je poměrně bezpečná. Dráha má prvky, které nebyly nikdy při závodech vyzkoušeny a toto bude jejich premiéra. Wallride (4 × 12 m dřevená stěna, úhel 90 stupňů) a lesní sekce budou asi nejzajímavější úseky. Trať je neskutečně rychlá a má spoustu variant na předjíždění. I když jedu trať po dvacáté, dokáže mě něčím překvapit…”

Ti nejrychlejší jezdci světa se začnou sjíždět do JBC bikeparku v Jablonci nad Nisou již ve čtvrtek 1.8. kvůli oficiálním tréninkům, aby mohli v pátek zahájit závod kvalifikací do JBC 4X Revelations. Samotný závod pak vypukne v sobotu 3.8. v 17:00! Pro ty, kteří nezvládnout dorazit máme dobrou zprávu – celý závod můžete sledovat na živě na internetu!

http://extreme.com/…round-4-live

V pátek se můžete taky těšit na WARM UP party v areálu JBC bikeparku za účasti skvělých Djs a v sobotu pak oficiální Masters of Dirt afterparty, kdy vystoupí Pipes and Pints a zahraniční DJ Mosaken + Dj Danny la Vega.

Pro kompletní program a více informací sledujte web www.jbc4xrevelations.com a především FB fanpage www.facebook.com/…xrevelations

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu