Skládejte s Velem 9/2021

16.12.2021

SKLÁDEJTE S VELEM 2021

Ročník 2021 oblíbené soutěže o ceny je tu. TENTO ROK HRAJEME O STYLOVÉ VYBAVENÍMTB SADU POC V CENĚ 22 150 Kč!

TÉMA 2021 – Unikátní technická řešení

V TOMTO ČÍSLE CHCEME VĚDĚT: zajímavou a možná nadčasovou technologii řazení z roku 1997 pro rovná řídítka – název

MALÁ NÁPOVĚDA: jedna strana řeší vše

Odpověď pošlete do uzávěrky kola mailem na adresu skladacka@vpress.cz.

Nezapomeňte připojit jméno a telefon, případně vzkaz.

UZÁVĚRKA PRO ODPOVĚDI DO TOHOTO KOLA JE 11.1. 2022!

TENTO MĚSÍC JE VE HŘE:

cyklistická bunda CRAFT ADV SubZ

Pánská mírně zateplená cyklistická bunda z prodyšného materiálu odolného vůči větru a částečně i vodě je vhodná na vyjížďky v nevlídném počasí. Příjemný česaný fl ís z vnitřní strany zadního dílu z extra prodyšného materiálu podporuje ventilaci a odvod potu, ergonomický střih a mírně prodloužená záda počítají s pozicí na kole, raglánové rukávy jsou zakončené do pružné manžety, nechybí trojdílná zádová kapsa s jednou kapsou na zip navíc. Materiál kombinuje polyester, elastan a membránu Ventair X, celek se pochlubí voděodolností 10 000 mm (vodní sloupec) a prodyšností 8000 g/m2/24 hod. cena 4290 Kč

https://craft.vavrys.cz/

DOPLŇKOVÉ CENY MĚSÍCE

(když jsou ty Vánoce…)

čtyři páry kulichů KUPKOLO

V každém páru jeden pánský a jeden vhodný i pro dámy, všechny příjemné, hřejivé a slušivé!

www.kupkolo.cz

TENTO ROK HRAJEME O STYLOVÉ VYBAVENÍ

MTB SADU POC V CENĚ 24 150 Kč!

POC KORTAL RACE SPIN

Technologiemi nabitá přilba pro endurové radovánky. Pod zesílenou ochranou exponovaných míst ukrývá technologii MIPS snižující rotační pohyby přenášené na mozek při nárazu, reflektor Recco a integrovaný čip NFC Medical ID. V něm jsou nahrány všechny potřebné informace o vás. Přilba má polohovatelný kšilt, rozumí si se sjezdovými brýlemi a má i certifikaci pro použití na elektrokole.

cena 6890 Kč

 

 

 

 

 

POC Devour

Kde jsou sjezdové brýle nadbytečné a sluneční nedostatečné, tam se hodí novinka POC Devour. Kombinuje výhody obou zmíněných řešení, tedy výbornou ochranu a lehkost. Nastavitelný nosník i stranice, odvětraný zorník s technologií Clarity a ochranou proti přilnutí nečistot a poškrábání, to vše slibuje maximální spokojenost. Brýle nejlépe padnou s trail/enduro přilbou POC Kortal. Dodávány jsou se zabarvenou a čirou čočkou.

cena 6790 Kč

 

 

 

 

POC SPINE VPD AIR BACKPACK 13

Batoh o objemu 13 l s integrovaným chráničem páteře splňujícím normu EN 1621-2. Upínací systém zajišťuje stabilní pozici a zároveň neomezuje v pohybu a netlačí v pase. Optimální umístění vnitřních oddílů umožňuje rovnoměrné rozložení zátěže, což přispívá k většímu pohodlí jezdce. Batoh je kompatibilní s rezervoárem do objemu 3 l, na batoh lze připnout přilbu, jak XC, tak i integrální.

cena 4590 Kč

 

POC JOINT VPD 2.0 KNEE/JOINT VPD 2.0 ELBOW

Kolenní a loketní chrániče poskytují díky poddajnému ochrannému materiálu VPD 2.0 fantastickou volnost pohybu a zvýšenou ochranu pevnou skořepinou. Míra tlumení nárazů splňuje i nejnáročnější standardy EN1621-1 LEVEL 2.

cena 3190/2690 Kč (kolena/lokte)

www.pocsports.com

 

Správná odpověď z minulého čísla: 

 

Specialized Brain Unikátní systém, který pozná rozdíl mezi podnětem od jezdce a od terénu. Udržuje odpružení efektivně tuhé na hladkém povrchu a automaticky přepíná do aktivního módu, když jezdec vjede do terénu. Myslí, takže jezdec nemusí. Poprvé byl představen v roce 2002 a od té doby je nedílnou součástí modelové řady XC kol Specialized Epic. Technologie Brain používá setrvačný ventil, který v uzavřeném módu blokuje proudění oleje v tlumiči, čímž vytváří účinně pevnou platformu. Setrvačný ventil se otevře, jakmile přijde náraz od terénu, a umožní tlumiči, aby se stlačil a absorboval náraz. Toto aktivní odpružení udržuje hybnost celku, zvyšuje kontrolu, snižuje únavu jezdce a pomáhá rychleji dosáhnout cílové pásky. Brain lze nastavit dle preferencí jezdce – od tuhého po nejměkčí nastavení. Nejnovější verze je také mnohem robustnější a odolnější než předchozí generace. Využívá dvojité těsnění a ocelovou pístnici v těle tlumiče.

 

GRATULUJEME VÝHERCI Z MINULÉHO KOLA:

Na brýle EKOÏ TWENTY v ceně 3837 Kč se může těšit Jan Lauryn.

VŠEM DRŽÍME PALCE DO DALŠÍCH KOL!

PRAVIDLA SOUTĚŽE

Soutěž začala ve Velu 1/2021 a skončí ve Velu 9/2021, celkem tedy čítá devět kol. Pro zařazení do slosování o hlavní výhru – set produktů POC – musíte poznat alespoň sedm objektů. POZOR: pro převzetí hlavní ceny musíte předložit všech devět kontrolních kupónů (pravý spodní roh této dvoustrany). Každý měsíc jsou losovány i doplňkové ceny, a to ihned po uzávěrce kola. Výherci jsou kontaktováni redakcí, svá jména najdou v dalším vydání Vela. Redakce si vyhrazuje právo na změny.

oblast dotazu

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu