Skládejte s Velem 4/2021

29.5.2021

SKLÁDEJTE S VELEM 2021

Ročník 2021 oblíbené soutěže o ceny je tu. TENTO ROK HRAJEME O STYLOVÉ VYBAVENÍMTB SADU POC V CENĚ 22 150 Kč!

TÉMA 2021 – Unikátní technická řešení

V TOMTO ČÍSLE CHCEME VĚDĚT: výrobce rámu a pojmenování jeho technického řešení

MALÁ NÁPOVĚDA: Jedna z náročnějších hádanek, ale pomůžeme vám! Jde o domácí příspěvek na téma změny převodů jinak než pomocí přehazovačky a přesmykače.

Odpověď pošlete do uzávěrky kola mailem na adresu skladacka@vpress.cz.

Nezapomeňte připojit jméno a telefon, případně vzkaz.

UZÁVĚRKA PRO ODPOVĚDI DO TOHOTO KOLA JE 21. 6. 2021!

TENTO MĚSÍC JE VE HŘE:

3x DŘEVĚNÁ KARTA KOLOFIX S KREDITEM 1000 Kč

Kredit na originální kartě lze využít na uhrazení servisu v jakékoliv z patnácti poboček Kolofixu nacházejících se ve všech krajích České republiky (Praha, Plzeň, Karlovy Vary, Louny, Liberec, Hradec Králové, České Budějovice, Jihlava, Brno, Zlín, Olomouc, Ostrava), a to v rámci neomezeného počtu návštěv. Karta má neomezenou platnost.

cena: 1000 Kč (1 poukázka)

www.kolofix.cz

TENTO ROK HRAJEME O STYLOVÉ VYBAVENÍ

MTB SADU POC V CENĚ 24 150 Kč!

POC KORTAL RACE SPIN

Technologiemi nabitá přilba pro endurové radovánky. Pod zesílenou ochranou exponovaných míst ukrývá technologii MIPS snižující rotační pohyby přenášené na mozek při nárazu, reflektor Recco a integrovaný čip NFC Medical ID. V něm jsou nahrány všechny potřebné informace o vás. Přilba má polohovatelný kšilt, rozumí si se sjezdovými brýlemi a má i certifikaci pro použití na elektrokole.

cena 6890 Kč

 

 

 

 

 

POC Devour

Kde jsou sjezdové brýle nadbytečné a sluneční nedostatečné, tam se hodí novinka POC Devour. Kombinuje výhody obou zmíněných řešení, tedy výbornou ochranu a lehkost. Nastavitelný nosník i stranice, odvětraný zorník s technologií Clarity a ochranou proti přilnutí nečistot a poškrábání, to vše slibuje maximální spokojenost. Brýle nejlépe padnou s trail/enduro přilbou POC Kortal. Dodávány jsou se zabarvenou a čirou čočkou.

cena 6790 Kč

 

 

 

 

POC SPINE VPD AIR BACKPACK 13

Batoh o objemu 13 l s integrovaným chráničem páteře splňujícím normu EN 1621-2. Upínací systém zajišťuje stabilní pozici a zároveň neomezuje v pohybu a netlačí v pase. Optimální umístění vnitřních oddílů umožňuje rovnoměrné rozložení zátěže, což přispívá k většímu pohodlí jezdce. Batoh je kompatibilní s rezervoárem do objemu 3 l, na batoh lze připnout přilbu, jak XC, tak i integrální.

cena 4590 Kč

 

POC JOINT VPD 2.0 KNEE/JOINT VPD 2.0 ELBOW

Kolenní a loketní chrániče poskytují díky poddajnému ochrannému materiálu VPD 2.0 fantastickou volnost pohybu a zvýšenou ochranu pevnou skořepinou. Míra tlumení nárazů splňuje i nejnáročnější standardy EN1621-1 LEVEL 2.

cena 3190/2690 Kč (kolena/lokte)

 

www.pocsports.com

 

Správná odpověď z minulého čísla: 

odpružená sedlovka Cane Creek Thudbuster

Více jak dvacet let na trhu, to je dostatečným potvrzením smyslu řešení i kvality konstrukce. Sedlovka Cane Creek Thudbuster s paralelogramovým pružicím systémem je nabízena ve dvou variantách, obě přinášejí ve svých čtvrtých generacích několik vylepšení. Pro verze G4 ST i G4 LT je společné, že lze snáze a bez potřeby nářadí nastavit tvrdost a lépe by na tom měla být i životnost. Obě jsou vyrobeny z hliníkové slitiny. G4 ST s kratším, 50mm zdvihem se dá použít pro jezdce vážící až 150 kg. K dispozici je pět výměnných elastomerů různé tvrdosti, přičemž tři základní, pokrývající hmotnostní spektrum 45–115 kg, jsou součástí balení. Varianta LT se zdvihem 90 mm končí na zatížení 115 kg. Sedlovky jsou nabízeny v průměrech 27,2, 30,9 a 31,6 mm, ST s nulovým off setem, LT s 5mm, sedlo se fixuje jedním šroubem, tvrdě anodizované hliníkové čepy s teflonovými futry lze servisovat. Hmotnosti v průměru 31,6 mm činí dle výrobce 580/750 g.

 

GRATULUJEME VÝHERCI Z MINULÉHO KOLA:

set chráničů (kolena/lokte) Ion K-Sleeve AMP/E-Sleeve AMP (2390/2120 Kč) získává: Tomáš Šmidílek

VŠEM DRŽÍME PALCE DO DALŠÍCH KOL!

PRAVIDLA SOUTĚŽE

Soutěž začala ve Velu 1/2021 a skončí ve Velu 9/2021, celkem tedy čítá devět kol. Pro zařazení do slosování o hlavní výhru – set produktů POC – musíte poznat alespoň sedm objektů. POZOR: pro převzetí hlavní ceny musíte předložit všech devět kontrolních kupónů (pravý spodní roh této dvoustrany). Každý měsíc jsou losovány i doplňkové ceny, a to ihned po uzávěrce kola. Výherci jsou kontaktováni redakcí, svá jména najdou v dalším vydání Vela. Redakce si vyhrazuje právo na změny.

oblast dotazu

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu