Skládejte s Velem 2/2021

10.3.2021

SKLÁDEJTE S VELEM 2021

Ročník 2021 oblíbené soutěže o ceny je tu. TENTO ROK HRAJEME O STYLOVÉ VYBAVENÍMTB SADU POC V CENĚ 22 150 Kč!

TÉMA 2021 – Unikátní technická řešení

V TOMTO ČÍSLE CHCEME VĚDĚT: Značku a systém řazení

MALÁ NÁPOVĚDA: Tentokrát trochu těžší hádanka, ale… Zásadním vodítkem je způsob ovládání řazení. Lanko to není a ani druhý nejrozšířenější systém ne.

Odpověď pošlete do uzávěrky kola mailem na adresu skladacka@vpress.cz.

Nezapomeňte připojit jméno a telefon, případně vzkaz.

UZÁVĚRKA PRO ODPOVĚDI DO TOHOTO KOLA JE 14. 4. 2021!

TENTO MĚSÍC JE VE HŘE:

3x program pro editaci fotografií

ZONER PHOTO STUDIO X

ZPS X je dle popisu jeho autorů nejuniverzálnější program na práci s fotkami. Umí zpracovat formát RAW, podporuje vrstvy, má presety, retušovací nástroje, ale také videostřižnu i katalogizaci, čímž usnadňuje archivaci, umožňuje hromadné úpravy, umí vytvářet kalendáře a podobné tiskové výstupy. A umí toho mnohem víc. Tři výherci získají roční licenci programu.

cena licence 1188 Kč/rok

www.zoner.cz

TENTO ROK HRAJEME O STYLOVÉ VYBAVENÍ

MTB SADU POC V CENĚ 22 150 Kč!

POC TECTAL RACE SPIN

Přilba pro agresivní trailové použití a enduro závody. Aramidové výztuhy pro výbornou ochranu hlavy při nízké hmotnosti, větší krytí na spáncích a zadní části hlavy, nastavitelný štítek, čip Recco.

cena 6190 Kč

 

 

 

 

POC CRAVE

Brýle kompatibilní s helmou POC Tectal Race SPIN jsou vybavené optikou Carl Zeiss Vision se širokým zorným polem, odolnou proti mlžení a ulpívání nečistot.

cena 5490 Kč

 

 

 

POC SPINE VPD AIR BACKPACK 13

Batoh o objemu 13 l s integrovaným chráničem páteře splňujícím normu EN 1621-2. Upínací systém zajišťuje stabilní pozici a zároveň neomezuje v pohybu a netlačí v pase. Optimální umístění vnitřních oddílů umožňuje rovnoměrné rozložení zátěže, což přispívá k většímu pohodlí jezdce. Batoh je kompatibilní s rezervoárem do objemu 3 l, na batoh lze připnout přilbu, jak XC, tak i integrální. cena 4590 Kč

 

 

POC JOINT VPD 2.0 KNEE/JOINT VPD 2.0 ELBOW

Kolenní a loketní chrániče poskytují díky poddajnému ochrannému materiálu VPD 2.0 fantastickou volnost pohybu a zvýšenou ochranu pevnou skořepinou. Míra tlumení nárazů splňuje i nejnáročnější standardy EN1621-1 LEVEL 2. cena 3190/2690 Kč (kolena/lokte)

 

www.pocsports.com

 

Správná odpověď z minulého čísla: 

Lauf

Tahle čtyři písmena nám stačila k tomu, abychom vaši odpověď uznali za správnou – většina z vás ale doplnila i modelové označení vidlice či Island jako domovinu výrobce. Jste jednoduše dobří! Až otočíte list, dozvíte se o Laufu mnohem více. Nejvíce! Taky se snažíme být dobří…

GRATULUJEME VÝHERCI Z MINULÉHO KOLA: Na obal na kolo BIKE MBAG v hodnotě 1890 Kč se může těšit Marcela Kračmarová.

VŠEM DRŽÍME PALCE DO DALŠÍCH KOL!

PRAVIDLA SOUTĚŽE

Soutěž začala ve Velu 1/2021 a skončí ve Velu 9/2021, celkem tedy čítá devět kol. Pro zařazení do slosování o hlavní výhru – set produktů POC – musíte poznat alespoň sedm objektů. POZOR: pro převzetí hlavní ceny musíte předložit všech devět kontrolních kupónů (pravý spodní roh této dvoustrany). Každý měsíc jsou losovány i doplňkové ceny, a to ihned po uzávěrce kola. Výherci jsou kontaktováni redakcí, svá jména najdou v dalším vydání Vela.

Redakce si vyhrazuje právo na změny.

oblast dotazu

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu