Kalas oblékne celou reprezentaci Velké Británie

16.11.2016
<p>V kuloárech se o tom šušká již týdny, dnes to ale bylo konečně oficiálně oznámeno – táborský výrobce uzavřel smlouvu s britskou cyklistickou federací o dodávání cyklistického i volnočasového oblečení pro celou reprezentaci ve všech cyklistických disciplínách a všech věkových kategoriích. Kalas se tedy bude muset poprat jak se zadáními bikrosařů a sjezdařů, tak se speciálním časovkářskými či dráhařskými kombinézami. Kalas střídá na postu technického partnera Adidas.</p>

Tisková zpráva:

Britský cyklistický svaz dnes potvrdil, že společnost Kalas Sportswear se stane jejím oficiálním dodavatelem oblečení pro následující čtyři roky. Spolupráce bude zahájena prvním lednem roku 2017 a bude pokračovat až do konce roku 2020. Kalas poskytne cyklistické i volnočasové oblečení pro všechny jezdce a realizační tým.

Výkonný ředitel Britského svazu Jamie Obank vysvětluje, proč jedna z nejúspěšnějších národních federací zvolila právě firmu Kalas:

„Nového dodavatele oblečení jsme začali vybírat za jedním konkrétním účelem – zajistit, aby náš tým mohl nadále podávat výkony na té nejvyšší úrovni. Proto jsme hledali partnera, který poskytne kvalitní a inovativní oblečení stejně tak bude schopen reagovat na okamžité požadavky našich sportovců a realizačního týmu.”

„Kalas nejenže je schopen vyhovět všem našim vytyčeným cílům, ale pomůže nám posílit i naší reputaci na popředí špičkové cyklistiky napříč všemi olympijskými disciplínami. Obě strany se opravdu velice těší na vzájemnou spolupráci a vývoj nových produktů.”

Jednatel a spolumajitel firmy Kalas Jakub Věncek dodává:

„Je to významný okamžik v historii naší firmy. Je pro nás velkou ctí, že Britský cyklistický svaz upřednostnil nás před některými slavnějšími značkami. Jedná se o unikátní a zajímavou spolupráci pro obě strany a my jsme plně odhodláni s nimi vyvíjet nové produkty. Těšíme se, až společně odhalíme nový design týmu, který bude zveřejněn začátkem ledna. Věříme, že mezi fanoušky bude velice oblíbený.”

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu