Jarda Kulhavý a Maserati

8.11.2016
<p>Další dva roky s trojzubcem</p>

Dvojnásobný medailista u OH a jeden ze tří nejlepších bikerů světa posledních let Jaroslav Kulhavý v úterý 8. listopadu přesedl do nového vozu.

A protože je od května 2015 ambasadorem legendární značky Maserati, sportovní sedan Ghibli vyměnil za novinku firmy se znakem trojzubce – historicky prvního SUV značky, modelu Levante.

Přítomní zástupci firmy Scuderia Praha, jediného oficiálního dovozce automobilů značky Ferrari a Maserati do ČR, vyjádřili z dosavadním spojením spokojenost a přesvědčení, že s ním mohou spolupracovat i nadále. „Chceme mu být dobrým sparringpartnerem i nadále, a to až do olympiády do Tokia. Je to výjimečný mladý dynamický sportovec, který skvěle reprezentuje už jen tím, jakým způsobem věci dělá a jak o nich přemýšlí…,“ vysvětluje jeden z důvodů spolupráce výkonný ředitel firmy Scuderia Praha Petr Kudláček.

„S Ghibli jsem si splnil klukovský sen – řídil jsem výjimečné sportovní auto, které i skvěle reprezentovalo na společenských akcích. Praktičnost ale přece jen musela stranou, kolo jsem do kufru sportovního sedanu skládal samozřejmě trochu složitěji. Do Levante během chvíle bez problému dostanu dvě i tři kola, beze strachu můžu sjet do terénu, a přitom mu pořád ještě můžu říkat sporťák. Kdyby Levante přišlo na trh dříve, nebylo by o čem přemýšlet,“ říká J. Kulhavý.

Levante s dieselovým motorem o výkonu 202 kW, pohonem 4×4 a příjemnými parametry pro převoz kol – délkou 5 metrů a zavazadlovým objemem 500 litrů – bude Jaroslava Kulhavého provázet nejméně příští dva roky.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu