Bike Prague v novém termínu – registrace již začala

31.10.2016
<p>Šestý ročník závodu Bike Prague powered by Genesis se v příštím roce přesouvá na dřívější termín, pojede se 20. května 2017. Na závodníky opět čeká trasa z Galerie Butovice do CHKO Český kras, těšit se ale mohou i na změny na trase, aby poznali nová neokoukaná místa. Bikeři se mohou přihlašovat už nyní, do konce roku 2016 platí zvýhodněná cena startovného 400 Kč.</p>

Bike Prague mění v roce 2017 svůj termín a jeho šestý ročník se uskuteční v sobotu 20. května 2017. Závod odstartuje stejně jako loni od travnaté plochy u obchodního centra Galerie Butovice a jeho trasa nabídne opět to nejkrásnější z přírody CHKO Český kras. Organizátoři chystají pro nadcházející ročník několik novinek na trase. Bikeři budou mít šanci se podívat na úplně nová neokoukaná místa, ale nemusí se bát, o lesní singl treky nepřijdou.

„Jsme rádi, že Bike Prague je mezi bikery tak oblíbený a každoročně láká mnoho závodníků, a to jak z elitních řad, tak i těch, kteří si vyjedou jen občas a chtějí zkrátka okusit atmosféru závodu. Pro příští šestý ročník jsme připravili několik novinek a změn na trase, závodníci se mají opravdu na co těšit,″ říká David Douša z agentury RAUL, která závod organizuje. Nově bude zavedena i 4. vlna pro pohodáře, kteří na startu nikam nepospíchají.

Bikeři se mohou opět rozhodnout až v průběhu závodu, zda si zajedou dlouhou (65km) nebo krátkou (35km) trasu. Zkrátka nepřijdou ani ti nejmenší závodníci, pro které jsou přichystané trasy od 350 metrů až po 3 kilometry. Závodníci se mohou těšit na špičkový servis v zázemí i na trase, pro doprovod bude v zázemí připraven bohatý doprovodný program po celý den závodu.

Registrace na šestý ročník jsou spuštěny přesně 7 měsíců před jeho konáním, aby si mohli bikeři už teď naplánovat příští bikovou sezónu. Do konce roku platí zvýhodněná cena startovného. Přihlaste se na www.bike-prague.cz do 31. prosince 2016 a závodíte jen za 400 Kč.

(tz)

Foto archiv Bike Prague

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu