Krušnoton již za dva týdny

29.7.2016
<p>Již po sedmé odstartuje tento oblíbený maraton za časných ranních hodin v sobotu 13. srpna 2016. Kde jinde než v teplické Krupské ulici a s kým jiným než s borci, kteří vědí, že než se s nimi slunce večer rozloučí, vypálí jim do paměti zážitek, na který se nezapomíná.</p>

Představovat Krušnoton už je jako nosit dresy do Koloshopu, ale kdyby snad náhodou někdo zapomněl: 250, 180 a 110 kilometrů s 4900, 3500 a 1500 metry převýšení ve třech trasách vetkaných do dvou pohoří pěti okresů Ústeckého kraje. Silniční maraton té nejvyšší obtížnosti na dlouhé trase, obvyklé obtížnosti na trase střední a všelidové zvládnutelnosti na trase krátké. Maraton, který zažil už všechny tváře počasí kromě sněhu a mrazu. Maraton, který se nebojí průtrží ani tropů. Maraton, který je milý, přátelský a pohostinný. Maraton, který se na vás těší!

Druhou srpnovou sobotu Teplice skrze Krušnoton nabídnou velký a napínavý sportovní zážitek. Obhájí loňský král Robert Petzold své vítězství nebo se najde zdatný vyzyvatel? Kdo se nejlépe připraví na kratší tratě? Zejména na krátkou trať se chystají desítky nováčků, pro které se Krušnoton stal výzvou k překonání sama sebe a motivací k pravidelným tréninkovým švihům. Kdo váháte, přihlašte se. Lepší příležitost si TO zkusit, nebýt sám, ochutnat z výborných bufetů a cítit se jako na té úžasné Tour de France se nebude jen tak opakovat. Stačí jen mrknout na web www.krusnoton.cz, vyplnit přihlášku a postavit se na start. Pak už se Krušnoton postará o všechno za vás. My to pro vás připravíme a vy to pro nás odšlapejte!

Tým Koloshop Krušnoton

(tz)

foto archiv pořadatele

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu