Novinky u N-Distribution

13.7.2016
<p>Co nového na vás čeká kromě značek Fox, NorthWave,..?</p>

Northwave je italská značka, kterou snad není ani potřeba představovat. Její produkty jsou běžně vidět i na prestižních závodech. Zaměřuje se zejména na obuv pro horskou i silniční cyklistiku, zde by si měl vybrat každý, modely začínají pod hranicí dvou tisíc a končí těsně pod pěticifernou sumou. Nově si lze vybrat normální a širší střih boty. S cenou oblečení to tak horké není, kromě svých designů nabízí i možnost vlastního návrhu. Poměrně silná je i dámská kolekce, kde se objevuje i zřídka vídaná cyklosukně. Ačkoli stále panuje horké letní počasí, ani zimní nabídka nestrádá.

Fox je bezesporu číslo 1 v oblečení na motokros, stále silněji se ale vkrádá i do šatníku cyklistů a cyklistek. Dokáže nás obléknout od hlavy až po konečky prstů. Loňská novinka, přilba Metah, se nyní vyrábí ve více velikostech, totální trefou do černého je pak nová enduro helma Fox Proframe s velkými větracími otvory, fixní ochranou brady a certifikací i pro sjezdové použití. Prostě žádné kompromisy. Představení si necháme po uplynutí embarga.

Největší novinkou a překvapením jsou značky Intense a De Rosa, obě patří ve své kategorii mezi kultovní a se zajímavou historií. Teď už za nás nechme mluvit fotky:

Doporučujeme si prohlédnout i přehlídku, jak ji zaznamenal Jakub Fišer

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu