Pražské schody 2016 se blíží

3.6.2016
<p>Přijeď fandit 7. 6. na Pražský Hrad!</p>

Přijeď fandit a užít si nejlepší českou a světovou cyklistiku na Pražské schody

V úterý 7. června se uskuteční již 23. ročník mezinárodního cyklistického závodu Pražské schody, Velká ceny České spořitelny, Memoriál Roberta Bakaláře. V letošním roce se závod jede navíc jako Oficiální prolog Mistrovství světa horských kol v Novém Městě na Moravě 2016 a jako top akce Praha Evropské hlavní město sportu 2016.

Trať unikátního závod v srdci historické Prahy a zázemí na Hradčanském náměstí se nemění, stejně tak jako úžasná atmosféra vytvořená diváky, kteří ženou své favority podél trati a dávají jim sílu do dalších náročných kol. V letošním roce máme připraveno nově hned několik závodů, program akce je nabitý cyklistikou od 15:00 do 19:00.

Těšit se můžeš na závody neohrožených amatérů, mladých cyklistických nadějí, žen, a samozřejmě na hlavní závod, který startuje v 18:25 a doprovodí ho autogramiáda největších hvězd závodu. Nebudou chybět nejlepší Češi současnosti Jaroslav Kulhavý, Kristián Hynek, Pavel Boudný, Jan Škarnitzl, kteří se budou snažit uhájit domácí vítězství před současným vynikajícími zahraničními bikery Florianem Vogelem (SWI), Fabienem Gigerem (SWI), Maximem Marottem (FRA) a dalšími borci.

Náš tip – Pražské schody 2018

NENECH SI UJÍT TUTO ÚŽASNOU CYKLISTICKOU PODÍVANOU NAŽIVO, ale pokud to máš to do Prahy opravdu daleko, zapni si ČT Sport a sleduj nás v úterý 7. 6. v přímém přenosu od 18:00 do 19:15. Více informací najdeš na webu akce www.prazskeschody.cz

oblast dotazu

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu