Kellys Factory Team – s talenty až na vrchol?

22.2.2016
<p>Účast a boj o co nejlepší umístění v sezoně 2016 nejen v závodech Světového poháru UCI ve sjezdu v elitní a juniorské kategorii je cílem Kellys Factory Teamu. Ten vznikl na počátku minulého roku, nyní je složen z pěti talentovaných jezdců, kteří mají plnou podporu značky Kellys a cíl prosadit se v boji o nejvyšší příčky i v dalších prestižních podnicích.</p>

Ze spolupráce však bude těžit také slovenský výrobce, extrémní biking – ať sjezdové či enduro závody – je nejlepší prověrkou kvality kol, proto bude tým úzce spolupracovat s konstruktéry vývojového oddělení.

Sestava ve složení Rastislav Baránek (člen slovenské reprezentace, čtvrtý na ME 2013), Oskar Masaryk (mj. mistr Slovenska ve sjezdu 2014 a fourcrossový šampion z téhož roku), Luboš Stano (mladá naděje týmu, druhý na juniorském mistrovství SR ve sjezdu), Jozef Ondič (mistr SR ve sjezdu v kategorii elite) a Petr Folvarčný (druhý na juniorském mistrovství ČR ve sjezdu) bude kromě Světového poháru a Evropského poháru IXS závodit na nejvýznamnějších podnicích v Polsku, Čechách Rakousku a na Slovensku. Cíl je nemalý – stát se jedním z nejlepších enduro a sjezdových týmů v Evropě.

(ls)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu