Cannondale Koloshop Krušnoton pošesté

17.7.2015
<p>6. ročník nejnáročnějšího silničního cyklistického maratonu v České republice se uskuteční doslova za pár týdnů 8. 8. 2015. 250 kilometrů s téměř 5 kilometry převýšení znovu prověří vůli nejodolnějších mužů a žen na kolech. Profesionálové, hobíci i skuteční amatéři, ti všichni se mohou nechat pohltit vším, co Krušnoton nabízí. Úžasné tratě a skvělou atmosféru. Samozřejmostí je vybavené zázemí závodu, čipová časomíra, doprovodné vozy, bohaté bufety, občerstvení, sprchy a příjemné posezení v cíli, tombola, suvenýr na památku a dobře naladění lidé.</p>

Krušnoton je děsivým závodem s hrůzou nahánějícími parametry. Ale nejen to. Nabízí jedinečnou příležitost setkat se s těmi nejodolnějšími přímo na trati díky nabídce dalších dvou kratších tras o délce 180 km s převýšením 3500 metrů a 110 km s převýšením 1500 metrů. Je tedy otevřen všem, kteří si chtějí dokázat, že to dokáží a přidat se do stále větší skupiny těch, kteří už to dokazovat nemusí, ale přesto se každý rok své vlastní účasti neubrání.

Krušnotonek v prostoru cíle velkého Krušnotonu po loňském velkém zájmu dětí i rodičů opět zve k soutěži těch nejmenších, kteří zvládnou jízdu na dvou kolech.

Zůstává i měřený a hodnocený okruh Giro Lannutti, který na střední a dlouhé trati nahradil vrchařské prémie. Úsek Fláje – Klíny – Litvínov – Dlouhá Louka – Fláje o délce 41 km bude opět vyhodnocen v samostatné výsledkové listině.

Pořadatelé ze spolku Koloshop Krušnoton se těší na shledanou 8. 8. 2015 v Teplicích.

Více na: www.krusnoton.cz

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu