Praha Karlštejn Tour České spořitelny

16.7.2015
<p>V sobotu 25. července se ve Velké Chuchli poprvé pojede o titul Velké ceny Prahy na horských kolech, buď u toho! Největší pražský MTB maraton a cyklistická akce pro širokou veřejnost s očekávanou účastí kolem 2.000 bikerů se v sobotu 25. čevence pojede již podesáté, poprvé však pod záštitou hlavního města Prahy a tedy s hrdým a prestižním podtitulem Velká cena Prahy na horských kolech.</p>

Přidej se i ty – vylepši svůj loňský čas, přidej body do hodnocení Prestige Trophy 2015, ochutnej atmosféru dostihového oválu, vyzkoušej, jak překvapivě bikersky rozmanité prostředí nabízí Praha a její nejbližší okolí! Praha Karlštejn Tour České spořitelny, to je oblíbený závod s areálem na dostihovém závodišti ve Velké Chuchli, dvě závodní trasy směr Karlštejn, zábavné dětské dopoledne plné závodění i pohodová nesoutěžní fitness jízda, kterou si v klidu a bezpečí může vychutnat celá rodina. Stejně tak bohatý doprovodný program pro děti i dospělé s možností vyhrát spoustu pěkných cen a navíc atraktivní chuchelský sprint na klusáckém oválu, který se letos poprvé pojede jako Kritérium hl. m. Prahy na horských kolech, o zajímavé finanční prémie.

Přečti si víc o tom, co tě v Chuchli čeká na webu kolopro.cz a nepropásni možnost levnějšího startovného – online registrace je možná do pondělní půlnoci 20. 7.!

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu