Předprázdninová jízda Bikeclinic Cupu v Jablonci nad Nisou

16.6.2015
<p>Další pokračování dětského cyklistického závodu Bikeclinic Cup 2015 se tentokrát odehraje v Jablonci nad Nisou. Pátá zastávka cyklistické série se v areálu Břízky uskuteční o víkendu 20. – 21. června 2015. Pro děti i rodiče bude připraven bohatý závodní i doprovodný program.</p>

Závody Bikeclinic Cup 2015 nabízí dětem a mládeži od nejmladšího věku do šestnácti let možnost poměření sil a dovedností se svými vrstevníky. Pořadatelé kladou velký důraz na to, aby závody byly co nejlépe připraveny a celý víkend byly pro závodění k dispozici ty nejlepší podmínky. Kromě soutěžení bude v Jablonci připraven zajímavý doprovodný program.

Víkend od 20. do 21. června je rozdělen do dvou fází. Sobota patří tréninkům, při kterých si závodníci mohou připravenou trať vyzkoušet a nacvičit přejezdy obtížnějších pasáží. Neděle je věnována čistě závodění. Od ranních hodin jsou naplánovány starty jednotlivých kategorií, od těch nejmladších po nejstarší. Aby si přišli na své i rodiče, je součástí programu také závod pro ně, při kterém se role fanoušků a závodníků otočí.

Další zajímavou částí programu Bikeclinic Cupu jsou dovednostní soutěže Mr. Quixe. Na připravených překážkách a dráhách plní účastníci různé dovednostní úkoly prověřující jejich zručnost a techniku jízdy na kole.

Jako vždy je pro účastníky připraven bohatý doprovodný program. To vše ve formě skákadel, trampolín a výtvarného stanu. Přijďte si užít skvělou atmosféru a zdravou rivalitu, která na vás v Jablonci čeká!

Závod v Jablonci nad Nisou je pořádán pod záštitou primátora Jablonce, pana ing. Petra Beitla.

Více informací k akci naleznete na www.bikeclinic-cup.cz

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu