Zkuste jednokolku!

24.3.2015
<p>Brněnská škola jízdy na jednokolce Try One v čele s Adamem Geržou (Adama můžete mimo jiné znát z rozhovoru pro časopis Velo) vás o víkendu 17.-19. dubna 2015 zve na víkendové soustředění zaměřené pro začátečníky, ale i pokročilé jezdce na jednom kole.</p>

Připravené budou workshopy (trial, flatland, xc…), vystoupení, soutěže a mnohem více. Trénovat se bude jak v prostorách areálu centra volného času Legato v Brně-Kohoutovicích, tak v přilehlých lesích, kde jsou krásné stezky. Na své si tak přijdou různě zaměření rideři. Pokud nemáte jednokolku a chtěli byste se naučit jezdit, nemusíte se bát, máte možnost si zde zapůjčit vše potřebné a zkušení lektoři vám se vším pomůžou. Více informací o akci, ubytování a tak dále najdete na www.tryone.cz.

S Adamem Geržou souvisí ještě jedna informace. Česká partička All We Together přišla s dalším trialovým videjkem. Na třetí díl si musíme počkat, ale tentokrát je tady speciální klip pro soutěž se sportovními videi. Ve složení Adam Gerža na jednokolce, Vašek Kolář na trialovém kole a Martin Matějíček na trialové motorce se kluci vrátili do haly, kde byl natočen první díl, a společně se snažili uniknout nástrahám staré babičky. O natočení se postaral Jiří Fikejz, přední český enduro jezdec.

ALL WE TOGETHER for 7DAYZ Film contest from Martin Matejicek on Vimeo.

(rh)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu