Ghost Lector – návrat legendy

23.2.2015
<p>Jako tradiční výrobce hardtailů představuje GHOST novou verzi legendárního kola Lector.</p>

Lehký karbonový závodní 29″ hardtail sdílí agresivní a ostře řezaný design svého mnohokrát oceněného krajana modelu RIOT a rozšiřuje tak nový směr produktových řad GHOST.

V minulosti sloužil název Lector k označení „nejlepších“ modelů v nabídce značky GHOST. Díky tomuto novému modelu prezentujeme produkt, který si jméno Lector zaslouží stejným právem. Je navržen s novými inovativními funkcemi, vybaven „stealth“ designem a s výjimečné nízkou hmotností přichází Lector jako “TO NEJLEPŠÍ“.

Lector už si vysloužil první ocenění na Taipei Cycle d&i Award, a to ještě před oficiálním představením. TAITRA (External Trade Devolepment Council Taiwan) a TBA (Taiwan Bicycle Association) organizují Taipei Cycle d&i awards 2015, hodnotilo se 209 výrobků z 15-ti zemí světa. Porota brala v úvahu následující kritéria: stupeň inovace, kvalita designu, zpracování, výběr materiálu, udržitelnost životního prostředí, funkčnost, užitečnost, bezpečnost, ergonomie a univerzální design.

Ocenění budou prezentována na tiskové konferenci Taipei Cycle Pre-Show 17. března 2015 a Lector bude vystaven mezi vítěznými produkty od 18. do 21.března na výstavě Taipei Cycle Show v prvním patře budovy Taipei World Trade Center Nangang Hall.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu