Ondřej Cink tváří Craftu pro podzim a zimu 2014

25.9.2014
<p>Ondřej Cink, jeden z nejlepších českých bikerů současnosti, reprezentant v olympijském cross country (XCO), potvrzuje spolupráci se značkou CRAFT a představuje nové koncepty cyklistické kolekce pro podzim a zimu 2014. „Vždy jsem věnoval velkou pozornost kvalitě vybavení, které používám,“ říká Ondra. „Měl jsem možnost otestovat více značek funkčního spodního prádla a doplňků. Moje představy a požadavky na kvalitu i komfort splnil jednoznačně CRAFT“, dodává. Ondra obléká funkční prádlo a doplňky Craft. Další funkční oblečení Craft využívá pro trénink</p>

CRAFT a Ondřej Cink doporučují na novou sezónu podzim/zima 2014 tři koncepty funkčního cyklistického oblečení.

Prvním je CRAFT THERMAL. Ten využijete zejména za chladnějšího podzimního počasí pro společnou vyjížďku nebo trénink. Pro ženy Craft nabízí ve slušivé fialové barvě s potiskem zateplený dres Performance Light Thermal a kalhoty Active Thermal s cyklistickou vložkou Active. Pánský koncept tvoří stejný typ dresu v červeno černé kombinaci a kalhoty Performance Storm Bib se šlemi, bez cyklistické vložky.

Druhý koncept CRAFT STORM volně navazuje na koncept Thermal a jeho využití je vhodné za sychravého chladného počasí. Bunda Stretch i cyklokalhoty Storm Bib ve výkonnostní řadě Performance jsou kromě zateplení opatřeny membránou VeintAir Wind, která zajistí ochranu před větrem a částečně i deštěm, mrholením či sněhem. Alternativou je i bunda Active Siberian nebo Performance Storm. Koncept STORM vhodně doplňují rukavice STORM a návleky Rain Bootie. Craft nabízí pouze pro muže v kombinaci barev reflexní žlutá s černou.

Zcela nový je koncept CRAFT TECH. Řada cyklooblečení TECH je vysoce technicky propracovaná, doplněná voděodolnou membránou VentAir a elastickým materiálem ThermoCool. Vhodná je do chladného nepříznivého počasí, kdy zajistí dokonalou ochranu cyklisty před zimou, větrem, ale i deštěm nebo sněhem. Určena je zejména pro náročné cyklisty, kteří vyrážejí za každého počasí, ať již je venku jakkoliv, tedy: „Žádné řeči, žádné výmluvy.“ Do konceptu, který je věnován ryze drsným mužům je zařazena ultralehká cyklobunda Elite Bike Tech s voděodolnou membránou a zateplenými panely na zádech. Ideálním doplňkem pod bundu je zateplený celorozepínací dres Performance Light Thermal. Z cyklokalhot Craft nabízí zateplenou variantu se šlemi Performance Storm Bib s membránou VentAir Wind ve verzi s vložkou, nebo bez.

Bez doplňků to v zimě nejde

Craft nabízí širokou škálu zateplených doplňků v podobě čepic pod cyklistickou přilbu (Winter, Bike Tech), rukavic ve formě palčáků (Hybrid Weather), tříprsťáků (Bike Thermal Split) i pětiprstých rukavic (Neoprene, Bike Siberian).

Jako první vrstvu CRAFT doporučuje funkční prádlo. Pro podzimní mírně chladnější období prádlo z kolekce Active a Active Extreme. Pro mrazivé chladné zimní tréninky pak novinku letošní nabídky – UNIKÁTNÍ VLNU CRAFT v podobě trik a kalhot kolekce WARM WOOL.

Kompletní kolekce CRAFT BIKE pro podzim/zimu 2014 na trhu od konce září 2014.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu