Na Pálavský krpál již po sedmé.

31.7.2014
<p>Pálavský krpál, který se letos koná již po sedmé, se stal za poslední roky nejlépe obsazeným závodem v Galaxy sérii. Kromě snahy pořadatelů o co nelepší organizaci, je to zcela určitě dané nádherným prostředím Mikulova, emotivním startem ze starobylého náměstí či trasou.Celkem trefně vyjadřuje atmosféru i motto závodu „Provedeme Vás tím nejkrásnějším koutem jižní Moravy i rakouského příhraničí. Pojedete po stopách Lichtenštejnů, mezi vinohrady i po úbočích Pálavy“.</p>

I v letošním roce si můžete vybrat ze dvou tras – kratší 36km či delší 62km, která se jede na dva okruhy. Pro děti pak máme připravený závod uvnitř letního amfiteátru. Trať je stejná jako v předešlých letech (70 % lesní a polní cesty, 30 % asfalt). Autorem tratě je aktivní úspěšný závodník Milan Bachman.

Start závodu proběhne opět v atraktivním prostředí náměstí města Mikulova, kde budou závodníky povzbuzovat stovky diváků! Pro každého startujícího je připraveno občerstvení na trase i po dojezdu! Ceny pro první tři v každé kategorii a bohatá tombola. Přihlášení závodníci a jejich rodinní příslušníci mohou kempovat celý víkend v areálu mikulovského amfiteátru zdarma.

Více informací a časový program, včetně vložených závodů pro dětské kategorie, naleznete na www.galaxy-serie.cz a www.pavlof-sport.cz.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu