VELO TRADE SHOW 2014

20.5.2014
<p>Zveme Vás na druhý ročník kontraktačního cyklistického veletrhu Velo Trade Show, sdružené předváděcí akce cyklistických firem,který se koná ve dnech 5. a 6. 8. vždy od 10.00 do 19.00 v areálu Yardresortu Předboj (jen 10 min jízdy autem severně od Prahy směrem na Neratovice). Necestujte každý týden na jinou předváděčku, přijeďte tam, kde se konají najednou. Šetřete svůj čas i peníze.</p>

Kontraktační veletrh je určen jen pro pozvané obchodníky a není přístupný veřejnosti, na obchodní jednání máte dostatek klidu, prostoru a času. Účast je zcela zdarma, hlavním cílem celé akce také je šetřit vaše finanční prostředky a čas. V tuto chvíli máme zaregistrováno 25 vystavujících, velmi zajímavých firem Prosíme Vás o nezávazné potvrzení Vaší účasti na mail labudova@vpress.cz V úterý odpoledne vás zveme k neformální části – grilování a posezení u piva .

Vystavující fimy

Axon Sport > Bikezone > Cyklošvec > ekolo.cz-AGOGS electric bikes > Endura > EU Bottle > Fenix > Hercules > Isobike > Jan Hataš-Amulet > Levelsport > Majkut-Hercules > Medesa > Moose > Polednik > Regata-Dare 2b > R2 > Pingu > Silvini > Svorto –Sidas > Tommbike > Ultrasport > Vaude > Vavrys-Craft > WTB

Myšlenky Velo Trade Show

Tento projekt vznikal postupně, avšak nevyhnutelně. Kdybychom s ním nepřišli my, stejně by někde nějak vznikl. Jeho potřeba je zřejmá – ušetří peníze i čas všem. A kdo jiný by to měl zorganizovat, než vydavatel, který disponuje všemi typy médií – tištěnými, elektronickými i internetovými a je již 16 let přirozeným a nekonfliktním prostředníkem mezi prodejci (prodejci časopisů) a dodavateli (inzerenty)?!

Vyznáváme myšlenku ´nefunguje-li něco dobře, je dobré vrátit se na začátek a zkusit to znovu a lépe´. Pokud se nám podaří vrátit do cyklistického obchodu atmosféru z prvních ročníků Bike Vysočina, bude to to pravé. Neaspirujeme na statut ´veletrhu´, nikomu nekonkurujeme, chceme jen přinést něco, co je evidentně třeba a co prospěje. S pozitivním přístupem jde i byznys snáz.

Uprostřed každého léta narážíme na skutečnost, že se téměř každý den koná nějaká předváděcí akce a sami víme, že je nedokážeme ani objezdit. Na to samé si stěžují obchodníci, hledají jak své cesty ´do Prahy´spojit. O totéž se snaží i dodavatelé zboží – místa i dny svých předváděček vybírají podle toho, kde se co děje dalšího. Někteří dokonce mají tendenci spojovat se dávno.

Nezastíráme, že jsou nám vzorem toho, že „to“ funguje podobné, ba téměř stejné akce určené pro obchodníky se zimním a s outdoorovým zbožím, konané v zimě. Všichni zúčastnění si jejich dopad velmi pochvalují. My přinášíme letní alternativu a vybíráme pro manipulaci s koly a pro celkovou atmosféru, která má jistě vliv i na průběh a výsledek obchodních jednání, mnohem vhodnější lokalitu. Původní místo jsme shledali z mnoha důvodů zcela nevyhovující.

Dáváme věcem jasný smysl. Každý z našich časopisů má jasnou cílovou skupinu. Každá naše akce má jasný cíl. Na Velo Campu se bavíme s přáteli, paříme, jezdíme na kolech a poznáváme různé kraje ČR. Na Velo Test Festech nabízíme maximální příležitost testovat a poznávat kola. A Velo Trade Show má být jasnou obchodní příležitostí, kontraktační záležitost. Pokud nevíte ´proč´, nedělejte to, nejezděte tam, neztrácejte čas a peníze (ať je to kamkoliv).

Jsme si vědomi toho, že Velo Trade Show není vhodnou platformou pro všechny firmy. To není ani cílem. Ty velké mají svou dealerskou síť uzavřenou a nehledají nové kontakty, jiné zase dávají přednost uzavřené společnosti, zážitkové prezentaci nebo osobnímu setkání. Jsme si však jisti, že mnoho dodavatelů i odběratelů tuto koncepci přivítá. Velo Trade Show nemá nahradit zažité předváděčky, avšak může to tak být. Může je také vhodně doplnit.

Chceme do byznysu přinést zpět pohodu, zklidnění a radost. Těšíme se na setkání s Vámi.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu