GO-GO Ondřej Cink !

16.5.2014
<p>MS Bike Academy, Ondřej Cink a Vavrys – prodejna Praha se spojili pro dobrou věc. U příležitosti závodu Světového poháru horských kol v Novém Městě na Moravě připravili unikátní limitovanou edici 250-ti triček, které pomohou sportujícícm dětem.</p>

Kvalitní funkční trička Craft Active Run pro sport a volný čas s originálním potiskem podpoří Ondřeje Cinka v jeho snaze o dosažení co nejlepšího výkonu a umístění v závodě v Novém Městě na Moravě. Trička budou přímo v dějišti závodu prodávat děti z MS BIKE ACADEMY Milana Spěšného, který se již několik let kromě trénování Ondry věnuje přípravě dětí a mladých cyklistů.

Kromě podpory Ondřeje Cinka v závodě má tento projekt ještě jeden cíl a to podpořit rozvoj dětské cyklistiky a dětí z MS BIKE ACADEMY. Proto výtěžek z prodeje triček bude věnován právě jim.

Přijeďte do Nového Města na Moravě o víkendu 23.-25.5.2014, kupte si toto unikátní tričko a prospějete dobré věci hned 2× ! Limitovaná edice triček bude k dispozici v omezeném počtu 250 kusů za cenu 390,– Kč.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu