Bike Festival, přehlídka cyklistiky pro celou rodinu

24.4.2014
<p>Přední cyklistické značky představí 17.–18. 5. 2014 ve Freestyle Parku Modřany na ploše přesahující 5000 m2 své novinky a jejich prezentace doplní testování více než 100 jízdních kol nejrůznějších typů a celodenní doprovodný program pro děti i dospělé cyklisty. Bike Festival pořádá Asociace výrobců a dovozců jízdních kol a velomateriálu, AV­DK.</p>

Na nejpopulárnější pražské cyklostezce, ve Freestyle Parku Modřany, vyroste uprostřed května, 17.–18. 5. 2014, festivalové cyklo městečko. Bike Festival je přehlídkou cyklistiky se zastoupením množství významných značek v prostředí, kam lze vyrazit s rodinou a přáteli, kde návštěvník příjemně stráví hodinu nebo celý den, získá přehled o novinkách a vychytávkách ze světa cyklistiky.

V rámci Bike Festivalu bude mít každý možnost testování kol na značených terénních a silničních trasách. Organizovány budou společné vyjížďky a workshopy na různá témata jako např. škola nášlapných pedálů, první pomoc nebo údržba a péče o kolo. Nebude chybět dětské cyklo hřiště s možností zapůjčení dětských kol a odrážedel. Součástí bude i servisní stanoviště, kde budou kola návštěvníků zdarma zkontrolována a seřízena.

Akce se uskuteční v areálu Freestyle Park Modřany (www.freestylepark.cz) na nejfrekventovanější pražské cyklostezce A2 vedoucí z centra města na Zbraslav. Areál je snadno a bezpečně dostupný na kole, což je i doporučený způsob dopravy na Bike Festival.

Víkendový termín 17.–18. května 2014 je načasován do období, kdy mnoho lidí začíná řešit cyklistickou výbavu na letní sezónu. Návštěvníci budou mít k dispozici úschovnu, kde bude možné nechat kolo a v klidu si tak projít celé cyklo městečko. Vstupné je pro všechny zdarma.

Více o Bike Festivalu naleznete na stránkách www.bikefestival.cz.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu