Světový fourcross opět v ČR

8.4.2014
<p>V roce 2013 se v jabloneckém JBC bikeparku v areálu Dobrá Voda uskutečnil historicky první ročník závodu světové série ve fourcrossu s názvem JBC 4X Revelations. Unikátní závod, který se jel na území nejen libereckého kraje, ale i celé republiky poprvé, přilákal obrovské množství nejen skvělých závodníků z celého světa, ale hlavně nadšených fanoušků, kterých přišlo více než 7000 a dle jejich ohlasů si akci velmi užili.</p>

I v roce 2014, konkrétně 26. července, přichází pořadatelé opět s projektem JBC 4X Revelations! A na co se můžete těšit tentokrát? Samozřejmě na souboje čtyř jezdců na trati loket na loket, na obrovské skoky, lesní a kamenité sekce nebo wallride, který při loňském ročníku posloužil Michalu Marošimu k fourcrossovému předjetí století. Video ojedinělého manévru na internetu pokořilo hranici sedm milionů zhlédnutí!

Stejně jako v loňském roce bude pro diváky připraven nejen adrenalinový zážitek v podání samotného závodu, ale také bohatý doprovodný program v podání koncertů, soutěží, představení hvězd MTB scény, masivní afterparty a mnoha dalších překvapení, které z eventu udělají ještě větší a šílenější akci.

Podaří se letos pokořit hranici 10 000 diváků? Obhájí Tomáš Slavík, stavitel tratě a loňský vítěz závodu, své prvenství? Co si pro diváky přichystali organizátoři tentokrát? Přijďte se 26. července podívat do JBC bikeparku na Dobré Vodě u Jablonce nad Nisou a vše se dozvíte. A do té doby můžete sledovat naše internetové kanály, aby vám neunikla žádná z novinek.

Předběžný program

čtvrtek 24. 7.

tréninky, beseda v amfiteátru v centru Jablonce nad Nisou a oficiální zahájení JBC 4X Revelations

pátek 25. 7.

tréninky a kvalifikace, warm Up party (RedBull iBattle, Djs)

sobota 26. 7.

tréninky, zahajovací ceremoniál a závod, official MOD afterparty (DJ Mosaken, Jagermeister Vibes, Live bands, DJ WILL4THMS and many more)

informace

www.jbc4xrevelations.com www.facebook.com/…xrevelations

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu