Becker cup odstartuje tuto neděli

1.4.2014
<p>Již počtvrté bude v neděli 6.dubna úvodním podnikem 14.ročníku Poháru Plzeňského kraje MTB – Becker cup závod s názvem Velká cena Města Touškova. Poslední dva ročníky zde teplota stěží překonávala nulu a bikery doprovázel poletující sníh, letos předpověď slibuje teplotu okolo 15 stupňů a suchou trať. Připraveny jsou okruhy plné nových technických pasáží, zcela zrušen byl okruh okolo rybníka s výjezdem ke hřbitovu.</p>

Start a cíl se posouvá blíže k terénu, zkrácen byl nezáživný a dlouhý výjezd po louce. Dvě zásadní změny jsou v pravidlech Becker cupu – závodníci mohou startovat pouze v jedné kategorii a to v té, kam podle ročníku narození patří. Dále došlo ke sloučení kategorie žen a kadetek v kategorii ŽENY. Jedna vylosovaná bikerka z kateg. ženy se může těšit na poukázku do TEPfaktoru v hodnotě 500,–Kč. Novinkou letošního ročníku je soutěž dvojic FOS – Správná dvojka. Registrace Správné dvojky i 8.ročníku SportBeran Soutěže družstev je online a zdarma. Závod bude moderovat Iva Kokešová, o dostatek energie se postará iontový nápoj a tablety ENERVIT. Aktuálně je přihlášeno 142 závodníků (31.3. 13:50)

Rozhodně doporučuji všem bikerům využít online přihlášení na www.pal-mtb.cz, usnadníte práci sobě i pořadatelům, uzávěrka pro M.Touškov je v sobotu 5.4. ve 12:00. Možné je i přihlášení v den závodu s příplatkem 50,–Kč. Startovné se platí vždy až při prezentaci v den závodu. Zároveň důrazně upozorňuji doprovod závodníků, především dětských kategorií, že jakákoliv fyzická nebo technická pomoc je zakázána a porušení tohoto pravidla budeme trestat vyloučením závodníka!! Také řazení závodníků na startu je plně v režii pořadatele a nikoliv doprovodu závodníků. Těším se, že Becker cup zahájíme v ještě hojnějším počtu než v minulých letech a počasí nám zachová svoji přízeň i po zbytek sezony.
Marcel Beran

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu