PŘEDSTAVUJEME GT Sensor Expert

10.1.2014
<p>Již počtvrté přinese časopis Velo dlouhodobý test kol. Každý tester dostane na sedm měsíců celoodpružené horské kolo s povinností najet dostatečný počet kilometrů a psát pravidelné příspěvky do blogů na stránkách iVelo.cz. Letošní výběr kategorie kol padl na 27,5" trail biky. Čtvrtý ze šestice, který si představíme, je GT Sensor Expert.</p>

Pro letošní rok dostal Sensor zcela nový rám ze slitiny 6069, k tomu kované díly přepákování, 12mm pevnou osu a kónickou hlavovou trubku, částečně vnitřní vedení bovdenů. Je vidět, že si tvůrci dali na proměně záležet. Pevnou osu má i přední vidlice RockShox Sektor Gold RL se zdvihem 130 mm, stejný zdvih koriguje i tlumič Fox Float CTD.

Rozmanité osazení začíná klikami RaceFace Ride s trojpřevodníkem, mixem Shimano Deore a SLX, řetězem KMC, brzdami Formula RX, řízením od Kore. Kola zapletená z nábojů All Tera s vysokými přírubami, drátů DT a ráfků WTB STi23 se točí na pevných osách. Teleskopická sedlovka KindShock Lev DX Integra se ovládá z řídítek.

Velikosti M jsme navážili 14,14 kg, cena je 79 999 Kč.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu