Víkend plný sportu s Mamutem

22.11.2013
<p>Maraton Mamut Tour je po léta oblíbeným závodem nejednoho silničáře. Málokdo ale ví, že Přerov žije sportem i další dny. Pro možnost sdílení víkendu plného sportu a zábavy vám přinášíme pozvánku na rok 2014, kdy se v termínu 9. – 11. 5. Bude konat Víkend plný sportu s Mamutem.</p>

Program víkendu:

9. 5. 2013 (státní svátek) – Cyklojízda Přerovem a triatlon Mamutman – výstaviště Cyklojízda Přerovem, jejímž hlavním cílem je popularizaci ekologického způsobu dopravy městem. Jedná se o masovou akci určenou pro širokou veřejnost. Jako vyvrcholení celého dne, máme v plánu duatlon pro děti do 15 let a 1.ročník triatlonu Mamutman, kde budou startovat přední borci v této oblasti, včetně přerovských borců v čele s Jardou Hýzlem, který se bude podílet i na organizaci. Tato akce bude velmi atraktivní pro veřejnost, neboť máme v plánu plavat proti proudu řeky Bečvy, přes celé město a pod třemi stěžejními mosty ve městě Jedná se o zcela novou akci zařazenou do portfolia Mamuta.

10.5.2013 – 14. ročníku cyklomaratonu Mamut Tour-Bike, závod cyklistických nadějí a dětí do 14 let „Mamutík“ – výstaviště Jedná se o hlavní akci celého víkendu 14. Ročník mezinárodního cyklomaratonu Mamut Tour-Bike, Souběžně pořádáme závod cyklistických nadějí, děti do 14 let „Mamutík“. Na cyklomaraton navazuje večerní kulturní program s vystoupením hudebních kapel na nám. TGM v Přerově.11.5. 2013 – 3. ročník „Nadačního běhu Přerovem“- nám. TGM Nadační běh Přerovem na podporu handicapovaných sportovců. Trasa běhu vede centrem a historickou částí města, vše s tím spojené dění je soustředěno kolem hlavního nám. TGM v Přerově.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu