Finále Pražského MTB poháru

15.10.2013
<p>Poslední díl Pražského MTB poháru, který se konal v Praze 17, Řepích, rozhodnul o celkových vítězích Pražského MTB poháru pro rok 2013 ve všech 18 kategoriích této soutěže.</p>

Celkovým vítězem elitní kategorie mužů se stal Jan Kec (Superior Riders), kategorii žen ovládla Karla Štěpánová (KONA Cycling point). Jejich jména, společně se všemi ostatními celkovými vítězi Pražského MTB poháru, budou uvedena na podstavci trofeje této soutěže. Pohár bude až do zahájení dalšího ročníku putovat po vybraných pražských cyklistických prodejnách, kde bude vystaven, ale návštěvníci si ho budou moci také prohlédnout na Městských úřadech v Praze Řepích a na Zličíně, na jejichž území se závody pořádají.

Vítězové a závodníci na druhém a třetím místě získali unikátní cenu, jíž je typická pražská dlažební kostka zasazená do dřevěného rámu.

Nejúspěšnějším klubem pražské soutěže byli mladí jezdci týmu TJ Cykloprag – Bikestore.cz MTB Team, kteří si do svého chodníku slávy přidali celkem 7 dlažebních kostek.

Součástí cyklistické neděle byl i závod v bikrosu King of Prague BMX. Dohromady se tak v Řepích představilo více než 300 cyklistů, kteří ve sbírce na podporu výzkumu léčby rakoviny společně vybrali úctyhodnou částku: 109 889 Kč, kterou předají zástupcům dětské onkologie v Praze Motole.

Výsledky finálového závodu, celkové pořadí i fotogalerie na www.prahamtb.cz

Foto: Jarka Krakovičová

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu